Industrijski printeri

Zebra ZT610

Zebrina serija ZT600 pruža vam glatki i postojani industrijski ispis naljepnica, kao i potpunu vidljivost i kontrolu vaših tiskarskih sustava.

Da bi se vaše kritične poslovne operacije odvijale glatko, potrebni su vam industrijski ispisni sustavi visokih performansi koji mogu podnijeti ispit vremena, kako fizički tako i tehnološki. Zebrin model ZT610 unaprjeđuje nasljeđe svojih prethodnika iz serije Xi - vodeće u industriji - nudeći operativnu vidljivost, kontrolu i prilagodljivost nove generacije kako bi udovoljili vašim potrebama koje se neprestano razvijaju, a sve to uz robusnu izdržljivost i 24-satnu pouzdanost svih sedam dana u tjednu, kakvu i očekujete od Zebre.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

KVALITETA ISPISA

Printeri iz Zebrine serije ZT600 izrađeni su kako bi pružili nenadmašnu kvalitetu i brzinu ispisa u najširem rasponu aplikacija. Nabavite 24-satnu pouzdanost svih sedam dana u tjednu, s izdržljivim, potpuno metalnim okvirom i visokokvalitetnim mehanizmima ispisa. Iskoristite prednosti najboljeg ispisa u klasi za naljepnice već od 3 mm veličine, uz razlučivost od 600 dpi.

02

PRILAGODLJIVOST

Prilagodljivost je ključna za svako novo tehnološko ulaganje. Printeri iz Zebrine serije ZT600 nude mogućnost instaliranja komunikacijskih modula na terenu, RFID kodiranje i mogućnost upravljanja medijima, koje možete dodavati s razvojem vašeg sustava. Pored toga, aplikacije za Link-OS olakšavaju naprednu integraciju ili zamjenu postojećih sustava - prema potrebi.

03

FUNKCIONALNOST

Napredni dizajn prilagođen korisniku i aplikacije za okruženje Link-OS pojednostavljuju sve, od postavljanja, integracije i dnevne uporabe do upravljanja sustavom, održavanja i otklanjanja poteškoća. Tome pridodajte i uskladivost s drugim ispisnim sustavima i tehnologijama koja vam kod prilagodbe konfiguracije omogućuje fleksibilnost kako biste na najbolji način odgovorili na svoje rastuće potrebe.

Način ispisa: termalno transferni ili direktno termalni
Širina ispisa: 104 mm
Brzina ispisa: ZT610 (203dpi): do 356mm/s
ZT610 (300dpi): do 305mm/s
ZT610 (600dpi): do 152mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi, 300 dpi, i 600 dpi
Komunikacija: RS-232, USB, Bluetooth, Ethernet, USB Host
Opcije: Namatač, odljepljivač, rezač, WLAN, RFID
Širina i dužina ribona: od 20mm - 110mm / do 450m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!