Program za ispis

Programi za ispis naljepnica Loftware NiceLabel

Brzo i jednostavno dizajnirajte bar kod naljepnice bez traženja pomoći vašeg IT odjela i podignite produktivnost ispisa na nove razine. 

NiceLabel programi pružaju poznato korisničko iskustvo nalik Microsoft Word okruženju. Omogućuje brzo dizajniranje profesionalnih naljepnica i nije vam potrebno predznanje o kodiranju ili obuka dizajnera.

NiceLabel programima maksimalno ćete smanjiti greške ispisa i unaprijediti produktivnost ispisa. 

Isprobajte demo verziju NiceLabel programa - kontaktirajte nas na [email protected]


Jedan od glavnih troškova pri označavanju proizvoda vezan je uz greške prilikom ispisa, pogrešnim označavanjem pa čak i opozivom serije proizvoda. Ostali mogući troškovi o kojima treba voditi računa su utrošeno vrijeme radnika i trening potreban za savladavanje raznih programa. Najbolje rješenje za minimiziranje troškova je integracija i automatizacija ispisa naljepnica sa već postojećim poslovnim aplikacijama ili, za ručno printanje, personalizacija sučelja korisnikovim i procesnim zahtjevima.

Loftware Cloud Designer profesionalno je i pristupačno rješenje za dizajn naljepnica koje tvrtkama omogućuje jednostavno stvaranje, pohranu i ispis profesionalnih naljepnica u samo nekoliko minuta. Cloud rješenje omogućava pristup podacima, aplikacijama i uslugama preko interneta bez potrebe za vlastitom hardverskom infrastrukturom. U praksi, cloud rješenja omogućavaju fleksibilnost, skalabilnost i efikasnost, čime možete povećavati ili smanjivati resurse prema potrebi. Pristup cloud servisima je moguć sa bilo kojeg mjesta koje ima internetsku povezanost.

Niže provjerite značajke različitih NiceLabel programa za ispis naljepnica. Tu smo za pomoć u odluci, javite nam se s povjerenjem. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

DIZAJNIRANJE NALJEPNICA

Dizajniranje naljepnica nikad nije bilo lakše uz jednostavno korištenje i predefinirane predloške.

02

ČUVANJE PREDLOŽAKA ZA ISPIS

Nemojte ostati bez predložaka za ispis naljepnica. Uz Loftware Cloud Designer bit ćete sigurni da su vaši predlošci pohranjeni na siguran i zaštićeni način na Cloud platformi. Pristup je osiguran jednostavnim spajanjem na vašu bazu podataka.

03

ISPIS NALJEPNICA

Ispis naljepnica na jedan klik. Možete ispisati onoliko naljepnica koliko vam je potrebno, ne postoji količinsko ograničenje ispisa. Koristeći internet preglednik naljepnice možete ispisati s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!