Download

Kontakti servisnog centra

+385 (0)1 3867 452

+385 (0)1 3867 453

+385 (0)1 3867 443

E: [email protected]

Brza dijagnostika i pouzdan servis uređaja rezultat su dugogodišnjeg iskustva i dostupnosti rezervnih dijelova u našem skladištu.

Brinemo o svemu što vam treba za cijeli životni vijek proizvoda.

Info-kod se posebno ponosi svojim servisnim centrom i povjerenjem koje mu renomirane tvrtke pružaju dugi niz godina. Profesionalni tim certificiranih stručnjaka radi brzu i točnu dijagnostiku problema i nudi najbolje rješenje za korisnika.


Servisni centar osposobljen je pružiti podršku na daljinu, servisirati i održavati cjelokupnu opremu u našem prodajnom asortimanu u našim prostorima u Zagrebu, a pružamo i mogućnost servisa na lokaciji korisnika.

  • Certificirani inženjeri

  • Brza dijagnostika

  • Pouzdanost i kvaliteta

  • Dugogodišnje iskustvo

Kontaktiraj
Info-kod servis

Ovlašteni servisni centar

Info-kodov tim certificiranih stručnjaka održava vašu opremu unutar i izvan jamstvenog roka. Zahvaljujući dostupnosti rezervnih dijelova u Zagrebu, korisnicima osiguravamo brzu i kvalitetnu uslugu na vašoj lokaciji ili u našem servisnom centru, ovisno o vašim potrebama i preferencijama.

Tvrtko Jeričević

Tehnički odjel informatike i sistemske podrške

dm-drogerie markt d.o.o.

S firmom Info-kodom surađujemo već dugi niz godina. Ističu se iznimno korektnim odnosom prema klijentima. Ono što najviše ugodno iznenađuje jest njihova dostupnost, susretljivost. Izuzetno smo zadovoljni uslugom, brzom dijagnostikom i tehničkom podrškom. Profesionalni su i uvijek spremni pomoći. Nadam se da će se naša suradnja u tom tonu nastaviti još dugo.

Kruno Džoić

System Engineer

Pet centar d.o.o.

Već dugi niz godina radim kao Sistem Inženjer u Pet centru, u jednom trenutku kompaniju je preuzeo investicijski fond te smo sada Pet Network International.
Sa Info-kod tvrtkom surađujemo dugi niz godina. Ono što bih posebno istaknuo je njihov servis koji uvijek promptno reagira. Nije tu uvijek riječ o popravku hardvera već i o savjetima implementacije, mogućnostima uređaja, moguće problematike, najčešćih grešaka usera…
Sve što mogu dodati na gore navedeno je molba: nemojte se pokvariti :)

Petar Bagić

Project Manager

DPD Croatia d.o.o.

Već dulji niz godina koristimo uređaje Info-koda, a jedan od razloga je izuzetan servis, koji nam u roku jednog dana uvijek otkloni kvar. Naravno, tu je i tehnička podrška, koja je uvijek dostupna za riješavanje problema telefonski. I nema bolje kad ti netko preko telefona odmah dijagosticira problem i riješi ga u minuti. Samo tako dalje!!!

Podrška

U skladu s našim predanim pristupom, 30 godina savjetujemo naše korisnike te im pomažemo odabrati opremu koja odgovara profilu i zahtjevima svakog poslovanja. Rado ćemo vas usmjeriti prema najboljoj odluci.

Saznaj više

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!