Etikete i termo role

Papirnate naljepnice i privjesnice - termo transfer

Etikete za dužu postojanost ispisa visoke kvalitete kako bi se osigurala izdržljivost i trajnost sadržaja na etiketi. 

Za razliku od papirnatih direkt termo etiketa, termo transfer etikete pogodnije su za označavanje proizvoda čiji put od proizvođača do krajnjeg potrošača traje duži period.

Prikladne su za označavanje proizvoda koji su uskladišteni na suho mjesto te ne dolaze u kontakt s vlagom. Najčešće je riječ o označavanju ili deklariranju robe široke potrošnje, vanjske ambalaže ili paleta, no mogu se koristiti i za označavanje proizvoda koji se zamrzavaju.

Koja etiketa najbolje odgovara vašim potrebama?

U Info-kodu imamo bogatu ponudu etiketa poznatih proizvođača, primjerice Zebrin asortiman potrošnog materijala, ali i partnera s lokalnog tržišta po vrlo atraktivnim cijenama. Možete računati i na našu stručnu pomoć prilikom odabira odgovarajućih etiketa. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRIMJENA

Zbog svojih izvrsnih karakteristika ova je etiketa najzastupljenija na tržištu. Područja primjene su izuzetno široka, a samo neka od njih su: deklariranje proizvoda široke potrošnje, označavanje u distribuciji i transportu te sva ostala područja koja zahtjevaju dugotrajnost ispisa.

02

IZGLED

Najzastupljenije papirnate etikete su u bijeloj boji na kojima se vrši ispis crnim ribonom. Po potrebi termo transfer etikete mogu biti tonirane u određenu boju ili predtiskane u željenom dizajnu. Predtiskane višebojne etikete su odlično rješenje ukoliko je za prezentaciju proizvoda važan i izgled etikete.

03

LJEPILO I SJAJ

Možete birati između mat ili sjajnih termo transfer etiketa, dok će vrsta ljepila ovisiti o zahtjevnosti apliciranja same etikete na proizvod.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!