Stolni printeri

Zebra ZD420t

Ako vam je potreban brzi 4-inčni printer koji je jednostavan za korištenje, jednostavan za naprednu primjenu te jednostavan za upravljanje i održavanje, odaberite predvodnika klase - Zebru ZD420t.

Termalni printeri ZD420 jedini su termalni printeri koji nude i standardnu vrpcu i model uloška s vrpcom za neumoljivu instalaciju i dijeljenje u sekundi. ZD420 također vas obavještava kada vrpcu treba zamijeniti. I pet intuitivnih ikona statusa olakšava vašim radnicima da na prvi pogled vide što je potrebno za održavanje vašeg printera u pogonu i njegovom radu. Stoga, kad se traže jednostavnost uporabe, fleksibilnost primjene i jednostavnost upravljanja - rješenje je Zebra ZD420.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Intuitivno korisničko sučelje s još više statusnih ikona povećava vrijeme neprekidnog rada, čineći printer lakšim za korištenje nego ikad. Uz podršku za EPL i ZPL, kao i za mnoge jezike koji nisu Zebrini, primjena i nadogradnja brze su i jednostavne - samo isključite postojeći printer, priključite Zebru ZD420 i ponovno ste u pokretu. Njezin pomični senzor medija podržava više vrsta medija, omogućujući vam jednostavno dodavanje novih načina povezivanja i rukovanja medijima, i to na licu mjesta, kad god vam zatrebaju - serijski ili Ethernetom, uz dodatak odljepljivača i rezača naljepnica.

02

FLEKSIBILNOST

dodatak odljepljivača i rezača naljepnica. FLEKSIBILNOST - S ovim modelom na raspolaganju vam je doslovce svaka suvremena mogućnost povezivanja, od USB-a, serijskog povezivanja s automatskim otkrivanjem i 10/100 Etherneta, do najnovijih bežičnih mogućnosti, uključujući 802.11ac Wi-Fi i Bluetooth 4.1.

03

KVALITETA ISPISA

Visoka kvaliteta slike omogućuje ispis malih 2D naljepnica ili naljepnica kojima je potrebna grafika, poput logotipa ili ikone. A ako vam danas nije potreban ispis s 300 dpi, lako možete promijeniti područje pomoću kompleta dodatne opreme kako se vaše aplikacije razvijaju.

Način ispisa: Termalno transferni
Širina ispisa: ZD420 (203dpi): do 104mm
ZD420 (300dpi): do 108mm
Brzina ispisa: ZD420 (203dpi): do 152mm/s
ZD420 (300dpi): do 102mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi (opcionalno)
Komunikacija: USB, USB Host, WLAN (opcionalno), Bluetooth (opcionalno),
Ethernet (opcionalno), RS-232 (opcionalno)
Širina media/ širina i dužina ribona: Od 15mm do 118mm / od 33.8mm do 109.2mm; do 74m ili do 300m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!