Stolni printeri

Zebra ZD420

Ako vam je potreban brzi 4-inčni printer za naljepnice koji je jednostavan za korištenje, jednostavan za naprednu primjenu te jednostavan za upravljanje i održavanje, odaberite predvodnika svoje klase - Zebru ZD420. 

Riječ je o modelu printera kod kojeg su prilagodljivost te lakoća uporabe i održavanja podjednako važni. Printer Zebra ZD420 opremljen je mnoštvom značajki koje ga čine najjednostavnijim printerom za korištenje u njegovoj klasi. ZD420 predstavlja visoku kvalitetu ispisa, minimalno vrijeme zastoja i izuzetno jednostavnu upotrebu.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

ZD420 je jedini termalni printer koji nudi ribon, kojem je za punjenje potrebno svega nekoliko sekundi, uz potpunu i pouzdanu instalaciju. U ribonu se nalazi kripto čip koji vas obavještava kad je vrijeme za zamjenu ribona, a u sučelju printera pet je intuitivnih ikona, statusnih pokazatelja - stanje, pauza, podaci, potrošni materijal i mreža - pomoću kojih vaši zaposlenici u trenu mogu vidjeti što je potrebno da bi vaš printer Zebra bio aktivan.

02

SIGURNOST

ZD410 dostupan je u zdravstvenom modelu s plastikom spremnom za dezinfekciju i zapečaćenim sučeljem gumba koje olakšava čišćenje i dezinfekciju - presudno u bolnicama i klinikama.

03

FLEKSIBILNOST

S gotovo svakom modernom opcijom povezivanja, ZD420 se uklapa u vaše tehnološko okruženje sada i u budućnosti. Izaberite jedan od USB, serijskog automatskog otkrivanja ili 10/100 Etherneta kao i najnovije bežične opcije: Wi-fi certificirani 802.11ac WLAN Bluetooth 4.1.

Način ispisa: Termalno transferni
Širina ispisa: ZD420 (203dpi): do 104mm
ZD420 (300dpi): do 108mm
Brzina ispisa: ZD420 (203dpi): do 152mm/s
ZD420 (300dpi): do 102mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi (opcionalno)
Komunikacija: USB, USB Host, WLAN (opcionalno), Bluetooth (opcionalno),
Ethernet (opcionalno), RS-232 (opcionalno)
Širina media/ širina i dužina ribona: Od 15mm do 118mm / od 33.8mm do 109.2mm; do 74m ili do 300m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!