Stolni printeri

Zebra ZD620

Kad su kvaliteta ispisa, produktivnost, fleksibilnost primjene i jednostavnost upravljanja važni, izaberite predvodnika klase - Zebru ZD620. Ovaj model iz nove generacije Zebrinih termalno transfernih stolnih printera zamjenjuje Zebrinu popularnu seriju GX i printere ZD500, uzdižući se svojim prvorazrednim ispisnim mogućnostima i najsuvremenijim značajkama iznad običnih stolnih printera.

Zebra ZD620 nova je serija stolnih printera s naljepnicama visokih performansi. Nudi maksimalnu fleksibilnost s više opcija značajki koje se mogu tvornički instalirati ili kasnije nadograditi. Kompaktni i robusni uređaji pružaju visoku razlučivost ispisa, velike brzine ispisa, kao i jednostavnu integraciju i rad. Potpuno nova opcionalna baza napajanja omogućuje udobnu mobilnu upotrebu printera naljepnica. ZD620 stolni printeri, s maksimalnom širinom ispisa od 108 mm, prikladni su za širok spektar primjena, na primjer u maloprodaji ili proizvodnom okruženju. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Konfiguraciju dodatno poboljšava opcijsko sučelje s 10 tipki i LCD zaslonom u boji. Mogućnost instalacije povezivosti na terenu i lakog rukovanja medijima jamče da ćete kupiti ono što vam je potrebno danas, ali da ćete istovremeno zadovoljiti i sutrašnje poslovne potrebe time što ćete na licu mjesta moći jednostavno dodavati nove značajke. Korištenjem Print Touch taga (NFC), kojim je uređaj opremljen, radnici mogu upariti kompatibilni mobilni uređaj u djeliću sekunde. Zahvaljujući nenadmašnoj jednostavnosti upravljanja, sve svoje printere iz serije Zebra ZD620 možete pratiti i njima upravljati iz oblaka. Pokreće ih Link-OS i podržava Zebrin moćni Print DNA - paket aplikacija, uslužnih programa i alata za razvojne programere koji Zebrinim printerima omogućuje bolju izvedbu, pojednostavljenu daljinsku upravljivost i jednostavnu integraciju.

02

FLEKSIBILNOST

Sa Zebrom ZD620 na raspolaganju vam je praktički svaka suvremena mogućnost žičnog i bežičnog povezivanja: USB, serijsko povezivanje s automatskim otkrivanjem, Ethernet, WLAN, Bluetooth. Uz podršku za EPL i ZPL, kao i za mnoge jezike koji nisu Zebrini, primjena i nadogradnja brze su i jednostavne - samo isključite postojeći printer, priključite Zebru ZD420 i ponovno možete raditi.

03

POUZDANOST

Naša dodatna servisna mogućnost Zebra OneCare pomoći će vam da povećate učinkovitost i produktivnost svojih printera ZD620 jer u okviru podrške, koja je bez premca, proizvođač pokriva sve - od istrošenih glava printera do ostalih posljedica prirodnog trošenja i habanja. Zebra ZD620 isporučuje najveću moguću propusnost, kvalitetu ispisa i upravljivost - važne osobine potrebne za nesmetano odvijanje vašeg poslovanja.

Način ispisa: Thermalno transferni
Širina ispisa: ZD620 (203dpi): do 104mm
ZD620 (300dpi): do 108mm
Brzina ispisa: ZD620 (203dpi): do 203mm/sZD620 (300dpi): do 127mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi (opcionalno)
Komunikacija: USB, USB Host, Bluetooth, Ethernet, RS-232 (opcionalno), WLAN (opcionalno)
Širina media/ širina i dužina ribona: Od 15mm do 118mm / od 33.8mm do 109.2mm; do 74m ili do 300m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!