Arhiva proizvoda

Zebra TC51/ TC56

Ovaj model se više ne proizvodi. Umjesto njega, možemo vam ponuditi:

Zebra TC52/TC57

Opis diskontinuiranog proizvoda:

Svestrano računalo džepne veličine s ekranom na dodir -  sada s operativnim sustavom Android Nougat 7.0 i više mogućnosti čitanja podataka.

Vaši timovi na terenu sada imaju alat koji im je potreban za pametniji i brži rad sa korisnicima. Sve u jednom uređaju koji je stvoren da radi godinama. Iako osobni pametni telefoni, tableti i laptopi mogu biti privlačni i lagani za korištenje, ne odlikuju ih izdržljivost ili svrhovitost potrebne za svakodnevnu poslovnu uporabu. Ovo svestrano računalo džepne veličine ima sve to. Mobilni terminal sa zaslonom na dodir Zebra TC51/ TC56 objedinjuje posljednja tehnološka dostignuća, estetsku privlačnost i lakoću uporabe popularnih osobnih uređaja, ali za razliku od sličnih proizvoda namijenjenih potrošačima ima ugrađene mogućnosti učitavanja podataka i napravljen je da podnese "nošenje i trošenje" u industrijskim okruženjima, zbog čega postoji manja vjerojatnost da će zakazati na terenu. Manje pogrešaka podrazumijeva manje zastoja i, što je najvažnije, veću produktivnost i profitabilnost.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZVRSTAN DIZAJN

Dobar dizajn daje više od same estetike - mora biti i funkcionalan. TC51/TC56 serija mobilnih terminala dizajnirana je za povećanje produktivnosti i olakšavanje svakodnevnog posla. Moderna jednostavnost pametnog telefona ali s integriranim naprednim mogućnostima i robusnim dizajnom koje vaše poslovanje zahtijeva.

02

UČINKOVITOST

Super učinkovit šesterojezgreni procesor koristi do 15% manje energije, aplikacije rade do 5 puta brže, a 5-inčni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti s kapacitivnim ekranom na dodir daje vašim radnicima lagan, poznat i fleksibilan multi-touch za rad u rukavici ili olovkom ali i kad je mokro. Ima integriranu 2D sliku, kao i Mobility DNA paket alata za poslovanje, produktivnost, upravljanje i razvoj.

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!