Arhiva proizvoda

Unitech EA300

Ovaj model se više ne proizvodi. Umjesto njega, možemo vam ponuditi:

Unitech EA320

Opis diskontinuiranog proizvoda:

Robusno 4-inčno mobilno poslovno računalo koje spaja bežičnu komunikaciju i performanse za učinkovito prikupljanje podataka. 

Ovaj uređaj nudi niz mogućnosti za prikupljanje podataka kako bi se poboljšala razina usluge za različite vertikalne namjene kao što su maloprodaja, upravljanje zalihama, praćenje imovine, te manje zahtjevno skladištenje.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

UČINKOVITOST

Osmišljen i dizajniran za intenzivan unos i prikupljanje podataka. Krasi ga 4-inčni TFT-LCD HD touch zaslon i integrirana tipkovnica sa 17 tipki (uključujući alfa/numeričke te tipke za skeniranje i posebne znakove), kao i dvostruke gumbe za skeniranje (lijeva i desna strana) za lako čitanje bar kodova. Ima integrirani 2D imager, GPS, 5MP fotoaparat i HF/NFC RFID čitač/pisač za cjelovito ispunjavanje vaših zahtjeva za prikupljanjem podataka.

02

FUNKCIONALAN

Uređaj je opremljen četverojezgrenim procesorom brzine 1,2 GHz i pokretan operativnim sustavom Android 5.1, što ga čini prikladnim za korištenje u izrazito mobilnim okruženjima u kojima se razmjenjuje veliki broj podataka. Mobilni radnici s lakoćom mogu ubrzati svoj radni tempo jer je uređaj opremljen s 2 GB RAM-a, 16 GB ROM-a i podržava dodatno microSD proširenje (kapaciteta pohrane do 32 GB).

03

IZMJENJIVA BATERIJA

Zahvaljujući izmjenjivoj bateriji kapaciteta 3800 mAh Unitech EA300 osigurava neprekidno korištenje bez bojazni da će ostati "bez goriva".

04

BRZINA

Uživajte u najvećim brzinama prijenosa podataka uz integrirani Bluetooth 4.0, Dual Band 802.11 a/b/g/n WiFi i 4G LTE povezivanje. Ovaj uistinu izvrstan mobilni uređaj unaprijedit će vam posao i omogućiti da budete učinkoviti - i to po konkurentnoj cijeni.

05

ROBUSNOST

Sposobnost podnošenja višestrukih padova na beton s visine 1,5 m, uz razinu zaštite IP65 od vode i prašine, čine Unitech EA300 robusnim uređajem, a opremljenost POGO PIN-om (za brzo i neometajuće punjenje) jamči produljenje njegova vijeka trajanja i povećanu izdržljivost.

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!