Arhiva proizvoda

Unitech EA600

Unitech EA600 (Android) robusno je 5-inčno mobilno poslovno računalo koje spaja moćne značajke s naprednim mogućnostima za učinkovito prikupljanje podataka. Ovaj Unitechov model nudi jednostavnu povezivost i mogućnost čitanja podataka, proširujući razinu usluge za razne vertikalne namjene u okviru odjela maloprodaje, transporta, logistike i vanjskih službi.

Opremljen 1,2 GHz četverojezgrenim procesorom i pogonjen operativnim sustavom Android 5.1, ovaj je uređaj prikladan za primjenu u vrlo pokretnim okruženjima koja iziskuju intenzivno korištenje i protok podataka. Djelatnici na terenu mogu jednostavno ubrzati svoj radni tempo budući da je uređaj opremljen s 2 GB RAM-a, 8 GB ROM-a i podržava dodatno microSD proširenje (do 32 GB prostora za pohranu).

Unitech EA600 ima ugrađenu mogućnost 2D skeniranja, kao i ugrađeni HF/NFC RFID čitač/pisač, GPS i fotoaparat visoke razlučivosti (8 MP). Njegova izmjenjiva baterija kapaciteta 4000 mAh omogućuje dugotrajno neprekidno korištenje, bez brige da bi se mogla potrošiti.

Ovaj uređaj uistinu nudi sve što vam je potrebno. Pored svega nabrojanog podržava i PSAM utor, čime udovoljava zahtjevima financijskih ustanova i vladinih agencija.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!