Arhiva proizvoda

Unitech HT510

Ovaj model se više ne proizvodi. Umjesto njega, možemo vam ponuditi:

Unitech HT380

Opis diskontinuiranog proizvoda:

Robusni mobilni terminal za jednoručno korištenje ali dvostruku efikasnost. Savršeni sakupljač podataka kojim operateri lako i ugodno upravljaju. Prostrani 3,5-inčni zaslon i velike tipke omogućuju jednostavno rukovanje uređajem. Radi na platformi Microsoft WinCE što razvojnim programerima pojednostavljuje razvoj softvera, a operaterima integraciju i upravljanje podacima uzduž svih sustava, osiguravajući točnost i usklađenost svih informacija, uz znatnu uštedu vremena i troškova.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZDRŽLJIV

Robusno dizajniran Unitech HT510 prilagođen je za rad u zahtjevnim okruženjima, može podnijeti višestruke padove na beton s visine 1,5 m i opremljen je IP65 razinom zaštite od vode i prašine. Ovaj uređaj nudi i raznu praktičnu dodatnu opremu za učinkovito povećanje jednostavnosti rada i sveukupne produktivnosti.

02

FUNKCIONALAN

Višestruke mogućnosti dekodiranja za ispunjavanje raznovrsnih zahtjeva (opcijski 1D/2D/UHF). Integrirane bežične tehnologije Bluetooth, WLAN i WWAN 3G. U standardnom kompletu mobilni terminal dolazi sa punjivom baterijom, USB stalkom, USB kablom i napajanjem. Gungrip drška je dodatna oprema.

Operativni sustav: Android 9
Procesor: Qualcomm 660 Octa-core 64bits 2.2 GHz Processor
Memorija: 4GB RAM / 64GB Flash
Komunikacija: WLAN, Bluetooth, 4G
Baterija: 4300mAh
Ekran: 5,7''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1,2 m, sa zaštitnom navlakom 1,5 m
Razina IP zaštite: IP67
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!