Digitalnim rješenjima unaprijedite svoje skladišno poslovanje. Ne gubite dragocjeno vrijeme na traženje pogrešno razvrstanih artikala – započnite digitalnu transformaciju s nama.

U velikim i modernim skladištima zahtjevno je manipulirati velikom količinom robe, skladištenjem i učinkovitim otpremanjem. Warehouse Management System (WMS) je softversko rješenje koje pojednostavljuje, automatizira i optimizira skladišne procese.

Pomoću WMS-a, moguće je upravljati cjelokupnim radom skladišta uz kombinaciju uređaja za identifikacijsku tehnologiju (barkod i RFID) te dobiti odličan uvid u svakodnevne operativne izazove.

Da bi vam osigurali poslovanje na dlanu, razvili smo vlastitu CODE4WMS aplikaciju koja je prilagođena rješavanju izazova u skladišnom poslovanju.

Zainteresirani ste za Code4wms?

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Zaprimanje robe

Online kontrola zaprimanja robe radi se pomoću raznih tehnologija. Proces stanja robe koja dolazi u skladište prati se u stvarnom vremenu, uz automatsko popunjavanje skladišnog prostora prema prethodno definiranim pozicijama. Ulaz robe u skladište popraćen je ispisom logističkih naljepnica i deklaracija za označavanje proizvoda.

02

Upravljanje zalihama

Praćenje zaliha u stvarnom vremenu i njihovo automatsko ažuriranje smanjuje rizik od prevelikih ili nedostatnih količina robe. Automatizacija procesa pomaže u poboljšanju točnosti, učinkovitosti i isplativosti upravljanja zalihama, što vodi do povećanja zadovoljstva kupaca, povećanja profita i konkurentnije pozicije na tržištu.

03

Obrada naloga

Točna obrada narudžbi korištenjem skeniranja bar koda, komunikacija s ERP sustavom, te ostali automatizirani procesi smanjuju vjerojatnost pogrešaka, što rezultira manjim brojem povrata i većim zadovoljstvom kupaca. Djelomično ili višestruko slaganje naloga omogućuje uštedu vremena u obradi procesa, veću efikasnost zaposlenika kao i efektivnost samog poslovanja.

04

Otprema robe

CODE4wms unaprijeđuje točnost otpreme osiguravajući da su pravi proizvodi odabrani, pakirani i otpremljeni na točne adrese kupaca. Pojednostavljuje proces dostave automatiziranjem svih koraka uključenih u otpremu čime se postiže ušteda vremena. Na taj način CODE4wms pomaže u smanjenju potrebe za ručnim radom, što dovodi do smanjena troškova rada i poboljšanja ukupne učinkovitosti.

05

Organizacija transporta

Praćenje pošiljaka u stvarnom vremenu daje informacije gdje se proizvodi nalaze u bilo kojem trenutku. Organizacija transporta pomaže u poboljšanju korisničke usluge pružanjem točnih podataka o vremenu isporuke i praćenju narudžbi. Pravodobnim planiranjem transporta smanjuju se troškovi prijevoza i poboljšava se vrijeme isporuke.

06

Analize i izvještaji

Analize i izvještaji iz CODE4wms sustava pomoći će vam u dobivanju bolje preglednosti skladišnog poslovanja, osigurat će vam lakše donošenje odluka i pojednostaviti planiranje logističkih operacija. Kreirajte izvještaje po vašoj mjeri i prilagodite ih svojim specifičnostima poslovanja.

  • Smanjuje troškove poslovanja

  • Pojednostavljuje upravljanje skladištem

  • Ubrzava skladišne procese

  • Optimalno iskorištava skladišni prostor

  • Povećava točnost zaprimanja, komisioniranja i izdavanja robe

  • Automatizira inventuru

  • Povećava učinkovitost protoka robe

  • Povećava produktivnost zaposlenika

Učinite svoje poslovanje jednostavnijim s CODE4wms

Naša misija je pomoći vam da sve bitne elemente spojimo u jednu cjelinu i ponudimo kompletno rješenje.

Uz CODE4wms, koji je integriran s vašim ERP-om, vaše poslovanje postaje jednostavnije i efikasnije, a zaposlenici zadovoljniji. Takva sinergija rezultira ostvarenjem ciljeva kompanije.

Zainteresirani ste za Code4wms?

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Podrška

U skladu s našim predanim pristupom, 30 godina savjetujemo naše korisnike te im pomažemo odabrati opremu koja odgovara profilu i zahtjevima svakog poslovanja. Rado ćemo vas usmjeriti prema najboljoj odluci.

Saznaj više

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!