Arhiva proizvoda

Zebra MC3200

Ovaj model se više ne proizvodi. Umjesto njega, možemo vam ponuditi:

Zebra MC3300x

Opis diskontinuiranog proizvoda:

Isplativo, lagano i robusno mobilno računalo za dovršavanje zadataka upravljanja zalihama u sekundi, od ulaza u skladište do prodajnog mjesta.

Zadovoljstvo kupaca i uspjeh vašeg poslovanja usko su povezani s učinkovitošću i preciznošću
upravljanja zalihama. U svakom trenutku morate znati što imate pri ruci kako biste spriječili skupe nestašice, dok vaši djelatnici trebaju brzo i precizno odabrati narudžbe kako bi osigurali da kupci na vrijeme dobiju prave stvari. Uz MC3200, to se može.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

TOP SKENIRANJE

Bilo da se odlučite za 1D laser ili 2D imager motor, dobivate naprednu tehnologiju skeniranja i onoliko brzo hvatanje bar kodova koliko možete brzo pritisnuti okidač. Bez obzira na to je li predmet u ruci ili na visokim nosačima u skladištu, jesu li bar kodovi izgreban, slabo otisnuti ili prljavi. Patentirano prilagodljivo skeniranje nudi širok domet za hvatanje iz blizine ili na udaljenosti.

02

ROBUSNOST

Osigurava pouzdan rad unatoč svakodnevnim padovima na beton, ekstremnoj hladnoći i vrućini, poljevanju i još mnogo toga.

03

ISPLATIVOST

Troškovno učinkovita nadogradnja: Kompatibilnost dodatne opreme omogućuje nadogradnju na najnoviju mobilnu tehnologiju i očuvanje postojećih tehnoloških ulaganja.

Kompatibilno

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!