Android

Unitech EA320

Sinonim za jednostavno, brzo i učinkovito prikupljanje podataka. 

Specijalno dizajniran za podatkovno intenzivne aplikacije, unitech EA320 industrijski osobni digitalni asistent s tipkovnicom pruža mnoštvo novih značajki koje podižu kvalitetu i učinkovitost korištenja za razne vertikalne primjene poput skladištenja, prijevoza, logistike i proizvodnje.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

SVE U JEDNOM

EA320 opremljen je 1D / 2D bar kod čitačem koji skeniranje čini ugodnijim i fleksibilnijim. Uz to, uređaj nudi GPS, HF / NFC RFID čitač / pisač, kameru od 13 MP za ispunjavanje svih vaših zahtjeva za prikupljanjem podataka.

02

POVEZIVOST

Uživajte u najbržim podatkovnim brzinama zahvaljujući integriranom Bluetooth 4.2, naprednom WLAN-u i 4G LTE povezivanju. Ovaj uređaj također dolazi s dizajnom dual SIM kartice koji pruža sigurnost za vezu u stvarnom vremenu za obavljanje svakodnevnih poslova i jačanje produktivnosti radne snage.

03

IZDRŽLJIVOST

Dugotrajna, lako izmjenjiva baterija od 450 omogućuje neprekidnu uporabu danima. Sposoban izdržati višestruke padove od 1,5 m na beton i ima IP65 oznaknaku za nepropusnost vode i prašine. Sve to omogućuje EA320 jednostavan opstanak i funkcionalnost u otežanom okruženju.

Operativni sustav: Android 9
Procesor: Qualcomm® Snapdragon 450, 1.8GHz Octa core 64-bitni processor
Memorija: 2GB DDR RAM, 16GB ROM
4GB DDR RAM, 64GB ROM (opcionalno)
Komunikacija: WLAN, BT, 4G
Baterija: 4000 mAh
Ekran: 4,0''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!