Windows

Zebra L10 serija (XPAD L10, XBOOK L10, XSLATE L10)

Zebrina serija svestranih i prilagodljivih robusnih L10 tableta nudi raznolike konfiguracije tableta i zajednički set dodataka te postavlja nove standarde efikasnosti u uredima, vozilima i upotrebi računala na terenu.

Neovisno o preferencijama vaših radnika između slate tableta (XSLATE L10), tableta sa čvrstom ručkom i ugrađenim barkod čitačem (XPAD L10) ili pak 2-u-1 laptop tableta s potpuno opremljenom tipkovnicom (XBOOK L10), funkcionalna fleksibilnost Zebra L10 serije osigurava da vaši radnici imaju pravi uređaj za efikasno obavljanje posla. Samo Zebra nudi takve performanse, sigurnost, povezanost i opcije dodataka u jednoj, mobilnoj i robusnoj računalnoj platformi.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

BATERIJA

Tablet koji će izdržati pune smjene pomoću standardne baterije i puna 24 sata napajanja uz produženu bateriju. S uklonjivom baterijom koja se može vruća zamijeniti, vaši L10 tableti su uvijek u upotrebi - nikada u priključnoj stanici za punjenje. A s opcijskim punjačem, rezervna baterija je uvijek spremna za rad.

02

POUZDANOST

Otporan na prašinu, vodu i na pad napravljen je da se nosi sa svime. Koristite ga pri ekstremnoj vrućini i hladnom ispod nule, u kamionu, automobilu ili viličaru - ili tamo gdje su prisutni opasni materijali.

03

KAMERA

Omogućite video pozive pomoću prednje kamere u boji od 2 MP, omogućujući svojim radnicima trenutnu pomoć na licu. Snimite visoko detaljne fotografije i videozapise stražnjom kamerom u boji od 13 MP - idealno za snimanje dokaza o stanju / isporuci / usluzi, tehnička podrška na licu mjesta.

04

FUNKCIONALNOST

Uz podršku za 4G LTE, vaši su radnici povezani širom svijeta - čak i u vozilima i gusto naseljenim ili udaljenim područjima.

Operativni sustav: Windows® 10 Pro 64-bit
Procesor: Intel N4200; i5; i5 vPro; i7 vPro
Memorija: 4 GB-16 GB RAM; 64 GB – 1TB SSD
Komunikacija: WLAN, BT, 4G
Baterija: Do 10h autonomije (standardna baterija)
Do 27h autonomije (extended baterija)
Ekran: 10,1''
Bar kod čitač: 1D i 2D (opcionalno samo na XPAD-u)
Otpornost na padove: 1,8 m
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 36 mjeseci

Kompatibilno

  • Windows

  • Wifi

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!