Printeri ID kartica

Zebra ZC350

Napredne opcije printanja za kreiranje praktički svakog dizajna kojeg se sjetite. Podržava gotovo svaku tehnologiju kodiranja pa možete printati sve vrste kartica: kreditne, debitne, identifikacijske, pristupne, loyalty, prijevozne i mnoge druge.

Sa Zebra ZC350 printerom dobivate strelovitu brzinu ispisa - i do dvostruko bržu od konkurentskih pisača. Bilo da ispisujete jednostrane ili dvostrane kartice, jednobojna ili složena umjetnička djela u boji, imate “klik na gumb” jednostavnost naredbi za što funkcionalniju upotrebu. Moderan dizajn i izrazito tanak profil omogućuje mu da stane u gotovo svaki prostor pa je puno praktičniji i bolje se uklapa u okolinu od ostalih pisača te klase.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST

Novi upravljački program donosi grafičko sučelje koje vas vodi na novu razinu jednostavnosti upravljanja ispisnim procesom. Postojanje samo jednog načina za umetanje vrpce onemogućuje pogreške, a pametni čipovi u vrpcama jamče da ćete vrpce uvijek moći promijeniti prije nego što se potroše - pa zaboravite na zastoje u radu. Trebate li pak ručno umetnuti karticu, usmjerava vas svjetlosni pokazatelj.

02

BRZINA

Ispisivali vi jednu ili tisuće kartica, ovaj printer zadovoljit će vaša očekivanja za brzinom. Djelatnici će trošiti manje vremena na ispis, a više na znatno važnije zadatke. Vrijeme štedite i kupcima, koji sad manje čekaju ispis svojih kartica. Sa ZC350 možete računati da će posao biti brzo odrađen.

03

PLUG&PLAY

Budući da ne iziskuje prethodno konfiguriranje, Zebra ZC350 možete koristiti odmah nakon što ste ga izvadili iz kutije. Pametni pogon za umetanje kartica samostalno će se prilagoditi debljini svake od njih.

04

SIGURNOST

Sigurnosne značajke omogućuju ispis kartica u javnim prostorima bez rizika. Zaključavanje poklopca printera štiti od krađe otisnutih i još neotisnutih kartica. Šifriranje najviše razine čuva tajnost vaših najosjetljivijih podataka. Sigurnosna printer-to-host provjera neovlaštenim aplikacijama ili mobilnim uređajima onemogućuje pristup karticama.

Industrijska upotreba

Maloprodaja

Uslužne djelatnosti

Namjena

Tisak kreditne / debitne kartice

Sigurnosne kartice

Kartice za kontrolu pristupa

Konferencijske kartice

Loyalty kartice

Članske iskaznice

TEHNOLOGIJA ISPISA Dye-sublimacija termo transfer direktno na karticu
OPCIJA DVOSTRANOG PRINTANJA Da
REZOLUCIJA ISPISA 300 dpi
MEMORIJA 2 GB Flash
POVEZIVANJE USB 2.0, Ethernet 10/100, Wi-Fi
DODATNE OPCIJE Magnetski Encoder, Smart Card MIFARE Contactless Encoder
JAMSTVO 2 godine

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!