Kartice i tagovi

PVC ID kartice

Danas su PVC ID kartice postale dio naše svakodnevice. Koriste se za isplate, identifikaciju, kontrolu pristupa, loyalty programe, članske iskaznice, akreditacije i na još puno drugih načina.

Odabir pravog materijala za ispis kartica je od ključne važnosti. Ako nešto nije u redu s potrošnim materijalom za ispis, procesi se prekidaju, produktivnost pati i povećavaju se troškovi poslovanja. Zebrin ID potrošni materijal jamči kvalitetu i performanse čime osigurava nesmetano poslovanje.

Obične bijele ID kartice, predtiskane kartice, Mifare kartice, RFID kartice… samo su dio naše bogate ponude kartica kojom možemo udovoljiti i najzahtjevnijim potrebama kupaca.

Ukoliko se odlučite na nabavu ID printera, dobivate mogućnost da sami ispisujete personalizirane kartice, a mi ćemo vam pomoći odbrati optimalan model za vaše potrebe te osigurati sav potreban potrošni materijal (kartice, riboni, kompleti za čišćenje printera).

Zebra nudi široku paletu ID printera, a mi vam nudimo znanje i iskustvo pri pomoći u odabiru odgovarajućeg uređaja za vaše poslovanje.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!