Printeri ID kartica

Zebra ZC100

Jednostavan i siguran za korištenje, Zebra ZC100 printer tankog dizajna koji se uklapa u svaki prostor. Jedan od najboljih jednostranih printera za ID kartice na tržištu.

Fleksibilnost primjene i vrijeme potrebno za ispis te upravljanje rješenjima za ispis kartica utječu na vaše poslovanje - od imidža vaše marke do produktivnosti osoblja, ukupne operativne učinkovitosti i operativnih troškova. ZC100 pisač kartica dizajniran je da podrži te zahtjeve. Dobivate revolucionarno jednostavno rukovanje i najtanji dizajn koji se uklapa svugdje, zajedno s alatom dodatnih mogućnosti koje ZC100 čine još lakšim za integraciju, upotrebu i upravljanje.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST

Pametni pogon za umetanje kartica, grafičko sučelje za maksimalnu jednostavnosti upravljanja ispisom i oblikovanjem kartica, jedan način za umetanje vrpce u printer eliminira pogreške kod izmjena vrpci, pametni čipovi u vrpcama za izbjegavanje zastoja u radu, jednostavno plug-and-play instaliranje i postavljanje bez gubljenja vremena.

02

FLEKSIBILNOST

Opcijski koder magnetske trake i integracijski pribor za beskontaktne kodere donose dodatne mogućnosti za ispis na ID kartice. Brzina ispisa je do 30% veća nego kod prethodnika - Zebrina printera za ID kartice ZXP serije 1 - zbog čega djelatnici troše manje vremena na ispis, a više na znatno važnije zadatke.

03

SIGURNOST

Napredne sigurnosne značajke omogućuju provjeru printer-to-host autentičnosti za sprječavanje ispisa iz neovlaštenih aplikacija ili uređaja. Zaključavanje poklopca printera štiti od krađe otisnutih i još neotisnutih kartica.

04

DIZAJN

Zahvaljujući najtanjem profilu i vrlo skromnim zahtjevima za prostornom čistinom oko njega, uređaj možete smjestiti praktički bilo gdje, što nudi veliku fleksibilnost za njegovu primjenu.

Industrijska upotreba

Maloprodaja

Uslužne djelatnosti

Namjena

Tisak kreditne / debitne kartice

Sigurnosne kartice

Kartice za kontrolu pristupa

Konferencijske kartice

Loyalty kartice

Članske iskaznice

TEHNOLOGIJA ISPISA Dye-sublimacija termo transfer direktno na karticu
OPCIJA DVOSTRANOG PRINTANJA Ne
REZOLUCIJA ISPISA 300 dpi
MEMORIJA 2 GB Flash
POVEZIVANJE USB 2.0, Ethernet 10/100, Wi-Fi
DODATNE OPCIJE Magnetski Encoder
JAMSTVO 2 godine

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!