Prijenosni printeri

Zebra ZQ310 i ZQ320

Mobilni printeri Zebra ZQ310 i ZQ320 pružaju neviđenu praktičnost i pouzdanost. Ovi kompaktni 2-inčni printeri predstavljaju pametno rješenje za svestranu upotrebu. 

Zebra je kreirala model "unutar četiri zida" za mobilne maloprodajne aplikacije i model "izvan četiri zida" koji odgovara terenskim aplikacijama. Pouzdani Zebra ZQ310 izravni termalni printer ističe se izvanrednim značajkama daljinskog upravljanja, tankim i laganim čimbenikom oblika i robusnim dizajnom koji ide u korak sa svakodnevnim poslovanjem. Uz to, ovaj višestrani mobilni printer ima pristupačnu cijenu.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

FUNKCIONALNOST

Zebra serije ZQ300 povezuje se s bilo kojim ručnim uređajem s Bluetoothom, uključujući Zebrina ručna računala i tablete, kao i sve uređaje s platformama Android, iOS, Windows CE i Windows Mobile.

02

ISKORISTIVOST

Jedinstvene, patentirane baterije i tehnologije za upravljanje baterijama nude najduži vremenski ciklus njihova trajanja, osiguravajući uređajima dovoljno energije za neprekidan rad tijekom cijele radne smjene, a cjeloviti paket dodatne opreme za pozadinske prostorije i za punjenje baterija olakšava i smanjuje troškove, zbog čega vaši printeri mogu uvijek biti spremni za akciju u svakoj smjeni. Uz pomoć Zebrine ekskluzivne i moćne aplikacije za daljinsko upravljanje pomoću Bluetootha imat ćete sve napredne mogućnosti potrebne za vrhunsku iskoristivost.

03

POUZDANOST

Ekstremni vremenski uvjeti ne mogu ga omesti u radu - možete računati na pouzdan ispis visoke kvalitete čak i po velikoj vrućini, hladnoći, kiši i snijegu.

04

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Ovaj kompaktni i lagani printer dizajniran je kako bi se njime jednostavno moglo upravljati jednom rukom, a zbog izgleda kućišta, koje je otporno na udarce, uvijek će ostavljati dojam kao da je nov.

Rezolucija ispisa: 203 dpi
Memorija: 128MB RAM, 256MB Flash
Povezivost: Bluetooth, WLAN, USB, NFC
Razina IP zaštite: IP54
Baterija: 2280 mAh
Maksimalna širina ispisa: ZQ310: 48mm
ZQ320: 72mm
Brzina ispisa: Do 100mm/s
Vrste medija: Kontinuirane termo role, naljepnice, linerless
Jamstvo: 12 mjeseca na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!