Arhiva proizvoda

Zebra ZQ510

Zebrina serija kompaktnih mobilnih printera ZQ500 krajnje je robusna i dizajnirana u skladu sa zahtjevnim vojnim standardima. Krase je najsuvremenije mogućnosti povezivanja i funkcionalnost prilagođena korisniku, čime omogućuje obavljanje posla i u najzahtjevnijim okruženjima.

Čak ni najzahtjevnija okruženja, u kojima udarci nisu rijetki, ovim laganim, kompaktnim printerima ne predstavljaju poteškoću. Zebrini printeri ZQ510 najrobusniji su printeri dostupni na tržištu. Sposobni su za rad u vrlo širokom rasponu radne temperature - najširem u svojoj djelatnosti - i mogu podnijeti višestruke padove na beton s visine do dva metra. Uz razinu zaštite IP54 ni prskanje vodom ne može im naškoditi. Zahvaljujući Zebrinom okruženju Link-OS kojima su opremljeni, integracija, upravljanje i održavanje ovih prvoklasnih printera jedva da mogu biti jednostavniji. Njihove velike tipke i korisniku prilagođeno sučelje omogućuju lagano rukovanje ovim uređajima čak i osobama koje nose rukavice.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!