Industrijski printeri

Zebra ZT620

Zebrin model ZT620 unaprjeđuje nasljeđe svojeg prethodnika 170Xi4 - nudeći operativnu vidljivost, kontrolu i prilagodljivost nove generacije kako bi udovoljili vašim potrebama koje se neprestano razvijaju, a sve to uz robusnu izdržljivost i 24-satnu pouzdanost svih sedam dana u tjednu, kakvu i očekujete od Zebre.

Ovaj printer omogućava iznimne performanse od mikro naljepnica do velikih količina isporuke. Povećajte svoju produktivnost s printerima koji jednostavno neće prestati.
Bočne mogućnosti učitavanja eliminiraju gnjavažu navoja. Ugrađeni senzori, dijagnostika i resursi za pomoć smanjuju potrebu za tehničkom podrškom. Opremljeni vrhunskim performansama - najboljima u svojoj klasi - te jednostavnošću korištenja, operativnom vidljivošću i prilagodljivošću za budućnost, printeri iz Zebrine serije ZT600 dizajnirani su kako bi zadovoljili vaše potrebe danas, sutra i u godinama koje slijede.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

FLEKSIBILNOST

Napredni dizajn prilagođen korisniku i aplikacije za okruženje Link-OS pojednostavljuju sve, od postavljanja, integracije i dnevne uporabe do upravljanja sustavom, održavanja i otklanjanja poteškoća. Tome pridodajte i uskladivost s drugim ispisnim sustavima i tehnologijama koja vam kod prilagodbe konfiguracije omogućuje fleksibilnost kako biste na najbolji način odgovorili na svoje rastuće potrebe. Ostvarite djelotvoran uvid u svoje poslovanje uz pomoć aplikacija za Link-OS i dviju usluga za praćenje operative i aktive - Operational Visibility Services (OVS) i Asset Visibility Services (AVS). Bilo da želite procijeniti zdravlje printera, pokrenuti ažuriranje programske potpore ili pak usmjeriti poslove, ove napredne značajke pružaju mogućnosti pristupa i upravljanja na licu mjesta ili daljinski, tako da uvijek imate sve pod nadzorom.

02

POUZDANOST

Serija ZT600 sadrži izdržljive čelične strukturne dijelove koji mogu izdržati godinama u ekstremnim temperaturama, prašini, krhotinama i drugim izazovnim industrijskim uvjetima. Pažljivo dizajnirani tiskarski mehanizmi pružaju pouzdanost 24/7 kako bi udovoljili vašim velikim količinama proizvodnje.

03

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Postavljanje bez problema, svakodnevna upotreba, održavanje i rješavanje problema. Od medija osvijetljenih bojom, traka i vrpci koje vam pomažu u brzom prepoznavanju problema do jednostavnog podešavanja prekidača tlaka glave za ispis koji sadrže mjerilo i indikatore tlaka kodirane bojom radi pojednostavljenja postavljanja i rada printera.

Način ispisa: termalno transferni ili direktno termalni
Širina ispisa: 168 mm
Brzina ispisa: ZT620 (203dpi): do 305mm/s
ZT620 (300dpi): do 204mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi
Komunikacija: RS-232, USB, Bluetooth, Ethernet, USB Host
Opcije: namatač, odljepljivač, rezač, WLAN, RFID
Širina i dužina ribona: od 51mm -170mm / do 450m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!