Kartice i tagovi

PVC Standardne kartice

Izradite kvalitetne i oku ugodne kartice za programe lojalnosti, članske iskaznice, akreditacije na konferencijama i kartice za kontrolu ulaza na razna događanja.

PVC standardne ili obične kartice su medij za izradu identifikacijskih kartica s kojim se susrećemo najčešće. Za koju god namjenu kartice bile, one ne bi trebale služiti samo identifikaciji sudionika već i prezentirati vaš brend i kompaniju u najboljem svijetlu. Zadivljujućim mogućnostima ispisa krasnih vizuala i grafika, vaše kartice mogu se transformirati iz običnih kartica za kontrolu pristupa u marketinški alat koji upotpunjuje kvalitetno korisničko iskustvo vašim korisnicima.

Info-kod ponuda PVC kartica temelji se na bogatom asortimanu poznatih proizvođača poput Zebre, kao i lokalnih partnera po vrlo atraktivnim cijenama. Brzu dostupnost osigurali smo bogatim lagerom najfrekventijih proizvoda.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRIMJENA

PVC standardne kartice jako su zastupljene u programima lojalnosti i nagrađivanja kupaca, izradi članskih iskaznica (knjižnice, osiguravajuće kuće i slično), akreditacija na raznim događanjima te kao kontrolu ulaza u wellnes centre, hotele bazene. Standardna veličina kartica je 86mm x 54mm.

02

IZGLED

Ovisno o zahtjevu primjene, prilagođava se i dizajn kartice bilo da je riječ o ispisu u jednoj ili više boja. Kombinacijom odgovarajuće boje ribona moguće je postići i posebne efekte poput laminacije, holograma i slično.

03

KVALITETA

Izrađene su od visokokvalitetnog čvrstog i fleksibilnog materijala čime jamče dugotrajnost i izvrsnu kvalitetu ispisa (slike, teksta, bar koda) bilo da je riječ o jednostranom ili dvostranom ispisu.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!