Etikete i termo role

Kontinuirane termo role

Termo papirnate kontinuirane role su mediji na koji se ispisuju podaci u svrhu izdavanja računa, otpremnica, potvrda na bankarskim šalterima, bankomatima ili platomatima, parkirnih potvrda na terenu, POS blagajni, redomatima i slično.

Termo papirnate kontinuirane role imaju kemijski tretiranu podlogu koja je osjetljiva na toplinu i za njihov ispis nije potreban ribon. Ispis se vrši pomoću odgovarajućeg printera.
Ovisno o primjeni i uređaju na kojem se vrši ispis potrebno je odabirati odgovarajuću
dimenziju i debljinu materijala.

Osim ispisa jednokratnih dokumenata, potvrda i slično, moguće je koristiti i poseban termo materijal za dugogodišnje arhiviranje dokumentacije u razdoblju do 10 godina.

U Info-kodu imamo bogatu ponudu termo rola poznatih globalnih proizvođača kao što je Zebra ali i partnera s lokalnog tržišta po vrlo atraktivnim cijenama. Lagerskim količinama najfrekventnijih dimenzija osigurali smo brzu dostupnost. Računajte na našu stručnu pomoć prilikom odabira odgovarajućeg artikla za vaše potrebe.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRIMJENA

Termo role imaju široku primjenu od ispisa broja u redu čekanja, potvrda o izvršenoj uplati pa sve do računa i otpremnica ili parkirnih potvrda izdanih na terenu.

02

DIMENZIJA TERMO ROLA

dimenzije termo rola ovise o vrsti uređaja pomoću kojeg se vrši ispis, te količini podataka koje je potrebno ispisati.

03

JEDNOSTAVNOST

Jednostavnost primjene očituje se u brzoj i lakoj zamjeni termo role u svega nekoliko trenutaka bilo da se radi o stolnom, kiosk ili mobilnom printeru ili bilo koje drugo uređaju za ispis termo rola.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!