Android

Zebra TC75x

Mobilni terminal izgrađen za terensku upotrebu. Idealno robusno prijenosno računalo s ekranom na dodir. 

Zebra TC75x omogućuje: pristup svim informacijama pohranjenim u vaše potporne sustave - s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme; sposobnost čitanja još više vrsta podataka i to brže nego ikad prije; trenutnu komunikaciju na način "pritisni i razgovaraj" (push-to-talk) sa suradnicima koji se nalaze na terenu, kao i s nadređenima te ostalim osobljem iz ureda; brzi pristup podacima s podrškom za sve 4G GSM mobilne mreže. Cjeloviti komplet dodatnih mogućnosti ovog uređaja spreman je odgovoriti na jedinstvene potrebe svakog djelatnika u pokretu.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZDRŽLJIVOST

Podnosi višestruke padove na beton s visine 2,4 m te 2000 uzastopnih prevrtanja s odskocima od 1m, nakon kojih i dalje pouzdano radi. IP67 zaštita jamči nepropusnost prašine te preživljavanje potpunog uranjanja u vodu što ga čini savršenim za uporabu u maloprodajnim i skladišnim prostorima, kod pružanja usluga na terenu, u transportu, za prodajne prostore na otvorenom ili vanjska mjesta na kojima se zaprima roba. Dodirni Corning Gorilla Glass ekran i prozorčić za skeniranje donose novu razinu izdržljivosti.

02

FLEKSIBILNOST

Maksimalna fleksibilnost unosa podataka kroz panel na dodir s više opcija. Inteligentni 4,7 inčni zaslon automatski se prilagođava prema potrebi, za razliku od konkurentskih uređaja koji zahtijevaju podešavanja podešavanja svaki put kada korisnik prebaci način unosa podataka.

03

AUDIO

Uz do 4 puta veću glasnoću od popularnih pametnih telefona i tehnologiju za poništavanje buke, TC75X pruža kristalno čist zvuk na oba kraja svakog poziva. Podrška za Workforce Connect Push-to-Talk Express i Pro pruža trenutnu vezu sa suradnicima na terenu.

Operativni sustav: Android 8.1
Procesor: 1.8 GHz hex core 64 bit processor
Memorija: 2 GB RAM / 16 GB Flash pSLC ili 4 GB RAM / 32 GB Flash pSLC2 GB RAM / 16 GB Flash pSLC ili 4 GB RAM / 32 GB Flash pSLC
Komunikacija: WLAN, BT, 4G
Baterija: 4620 mAh
Ekran: 4,7''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.8 m
Razina IP zaštite: IP65 i IP67
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!