Android

Zebra TC70/TC70x

Ručni mobilni terminal poslovne klase s ekranom osjetljivim na dodir. 

Želite li da vaši djelatnici posao obavljaju učinkovitije te kupcima pružaju još bolju uslugu, potrebna su im ručna računala poslovne klase kako bi mogli u stvarnom vremenu komunicirati i pristupati informacijama. Istovremeno, oni bi se htjeli služiti uređajima koji su jednako profinjeni i jednostavni za uporabu kao i njihovi vlastiti potrošački uređaji. Uz Zebra TC70 odsad im možete ponuditi oboje. Riječ je o profesionalnom Androidnom uređaju u potpunosti osmišljenom i sačinjenom za poslovne potrebe. Uz njega dobivate najnoviju tehnologiju, koja uključuje Mx (Motorola's Extensions) i koja Android pretvara u istinski operativni sustav poslovne klase, a pored nje i najnapredniji Zebrin pogon za učitavanje, s mogućnošću bržeg i pouzdanijeg čitanja podataka, u još širem rasponu. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRILAGODLJIVOST

Odaberite preferirani unos podataka: prstom, prstom u rukavici ili olovkom za oštro hvatanje potpisa. Inteligentni zaslon od 4,7 inča automatski se prilagođava prema potrebi, za razliku od konkurentskih uređaja koji zahtijevaju podešavanja svaki put kada korisnik prebaci način unosa podataka.

02

POVEZANOST

Uz do 4 puta veću glasnoću od popularnih pametnih telefona i tehnologiju za poništavanje buke, TC70 / TC75 pruža kristalno čist zvuk na oba kraja svakog poziva. Podrška za Workforce Connect Push-to-Talk Express i Pro pruža trenutnu vezu sa suradnicima na terenu i djelatnicima u uredu stvarajući visoko suradničku radnu snagu koja može trenutno odgovoriti na potrebe kupaca.

03

ROBUSNOST

Robusni dizajn ovog vrijednog uređaja u stanju je izdržati i najzahtjevniji radni dan. Zebra TC70 može zamijeniti i dvosmjerni radio, što je još jedna u nizu njezinih vanserijskih osobina i opipljivih usporednih prednosti koje su vam na raspolaganju.

04

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Brzo hvatajte 1D/2D bar kodove u bilo kojem stanju. Stražnja kamera jednostavno uzimanje fotografija visoke rezolucije, potpisa, videa i još mnogo toga omogućujući vam da prikupite što više vrijednih podataka koji obogaćuju vaše poslovanje. Ima i prednju kamera za video pozive i jednostavno “Dodir i uparivanje” funkcionalnost za uparivanje s kompatibilnim printerima.

Operativni sustav: Android 8.1
Procesor: 1.8 GHz hex core 64 bit processor
Memorija: 2 GB RAM / 16 GB Flash pSLC ili 4 GB RAM / 32 GB Flash pSLC
Komunikacija: WLAN, Bluetooth
Baterija: 4620 mAh
Ekran: 4,7''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.8 m
Razina IP zaštite: IP65 i IP67
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!