Windows

Handheld Algiz 8X

Iznimno mobilni robusni tablet Handheld Algiz 8X spaja osobine moćnog računala s vrhunskom pouzdanošću za rad u najzahtjevnijim okruženjima. 

Pored dojmljivog dizajna i značajki prilagođenih korisniku, krasi ga velika snaga procesora, što će povećati vašu učinkovitost tijekom dugih dana na terenu. Handheld Algiz 8X pokreće brzi procesor Intel Pentium, a opremljen je i s više nego dovoljno radne memorije i prostora za pohranu.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

KOMPAKTNI DIZAJN

Kompaktna veličina Handheld Algiza 8X – a tanak je 24 mm i lakši od kilograma, uključujući bateriju – čini ga savršenim suputnikom za današnje terenske radnike koji su stalno u pokretu. Uz elegantni dizajn, Algiz 8X je djelotvoran i ugodan za korištenje, a pritom je sposoban izdržati grubo rukovanje i zahtjevna okruženja poput industrijskih i onih na otvorenom, od rudarstva do održavanja.

02

POUZDANOST

Njegova visoka razina zaštite IP65 udovoljava strogim vojnim standardima MIL-STD-810G za zaštitu od prašine, vode, vibracija, padova, ekstremnih temperatura i raznih visina. Ovaj je uređaj uistinu savršeno prilagođen za svaki prelazak iz ureda na teren i natrag, što čini korištenje računala na terenu jednostavnim, pri čemu korisnici mogu biti sigurni da su njihovi podaci zaštićeni.

03

UGODNOST KORIŠTENJA

Sa svojim svijetlim 8-inčnim kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir i napravljenim od kemijski ojačana stakla, Algiz 8X dolazi spreman prikazati vaš posao, kako unutra tako i na otvorenom. Podržava načine rada po kiši i u rukavicama, te uz pomoć aktivne olovke, čime omogućuje fleksibilnost rada u promjenjivim uvjetima koji su uvijek povezani s raznim izazovima. Ni promjene radnog okruženja za njega ne predstavljaju nikakvu poteškoću, zahvaljujući ambijentalnom svjetlosnom senzoru koji automatski vrši prilagodbu pozadinskog osvjetljenja.

Operativni sustav: Windows 10 Enterprise (64-bit)
Procesor: Intel Pentium N3710 1.6 GHz 64-bit quad-core
Memorija: 4 ili 8 GB RAM /128 GB Flash
Komunikacija: WLAN, BT, 4G
Baterija: 5900 mAh ili 10350 mAh
Ekran: 8''
Bar kod čitač: 1D i 2D (opcionalno)
Otpornost na padove: 1,2 m
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!