Windows

Handheld Algiz 10x

Moćno i robusno tabletno osobno računalo Handheld Algiz 10X pogonjeno je naprednom tehnologijom i može podnijeti zahtjevne vremenske uvjete i grubo rukovanje, što ga čini savršenim partnerom za današnju mobilnu radnu snagu. 

Radi na snažnom Intel® četverojezgrenom procesoru, sa 128 GB SSD-a, proširivim putem microSD  i 4 GB DDR3 RAM-a, nudeći vrhunske računalne mogućnosti i ogroman kapacitet pohrane. Algiz 10X standardno dolazi sa sustavom Windows 10 Enterprise CBB (64-bitni).

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

UGODNOST KORIŠTENJA

Algiz 10X ima oštar i svijetli 10,1-inčni Full HD zaslon osjetljiv na dodir, a dolazi s olovkom te načinima rad ana kiši I s rukavicama - savršen za profesionalce na terenu kojima je potreban veliki zaslon za obradu detaljnih karata ili drugih slika u bilo kojem vremenskom stanju. Senzor ambijentalnog osvjetljenja zaslona automatski podešava pozadinsko osvjetljenje - pa je prikupljanje podataka na jakom suncu jednako jednostavno kao i pregled u zatvorenom.

02

POUZDANOST

Algiz 10X lagan je robusni uređaj sa samo 1,3 kg, a debeo je samo 32 mm. Neovisno o njegovoj veličini, ovaj tablet je napravljen da podnese teške uvjete koji dolaze sa svim vrstama industrijskih radova na terenu.

03

FUNKCIONALNOST

Povezivanje u pokretu presudno je za današnja poduzeća, a ovaj tablet nudi mogućnosti internetske veze kako biste bili u toku bez obzira gdje se nalazili.

Operativni sustav: Windows 10 Enterprise (64-bit); Windows 7 Ultimate (64-bit)
Procesor: Intel Celeron N2930 1.83 GHz 64-bit quad-core
Memorija: 4 ili 8 GB RAM /128 GB Flash
Komunikacija: WLAN, BT, 4G
Baterija: 5300 mAh ili 10600 mAh
Ekran: 10,1''
Bar kod čitač: -
Otpornost na padove: 1,2 m
Razina IP zaštite: IP65

Kompatibilno

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!