Android

Zebra L10 serija (XPAD L10, XBOOK L10, XSLATE L10)

Zebrina serija svestranih i prilagodljivih robusnih L10 tableta nudi raznolike konfiguracije tableta i zajednički set dodataka te postavlja nove standarde efikasnosti u uredima, vozilima i upotrebi računala na terenu.

Dajte moć mobilnih podataka u ruke radnika u vašim najzahtjevnijim okruženjima sa Zebrinom L10 Android Rugged Tablet obitelji. Izaberite između tri modela koji zadovoljavaju potrebe radnika na terenu na naftnim i plinsim postrojenjima, rudarstvu, telekomunikaciji, građevinarstvu i vojsci - kao i u skladištima i proizvodnim pogonima.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

WALKIE-TALKIE

S PUSH-TO-TALK unaprijed postavljenom na svim modelima L10, vaši radnici odmah dobivaju mogućnost push-to-talk mogućnosti na vašoj postojećoj WiFi mreži.

02

FUNKCIONALNOST

Uz podršku za 4G LTE, vaši su radnici povezani širom svijeta - čak i u vozilima i gusto naseljenim ili udaljenim područjima.

03

KAMERA

Omogućite video pozive pomoću prednje kamere u boji od 5 MP, omogućujući svojim radnicima trenutnu pomoć na licu. Snimite visoko detaljne fotografije i videozapise stražnjom kamerom u boji od 13 MP - idealno za snimanje dokaza o stanju / isporuci / usluzi, tehnička podrška na licu mjesta.

04

POUZDANOST

Ovaj tablet je vodootporan, otporan na prašinu i može podnijeti pad na beton te ekstremne temperature. Osim toga moguće je raditi s njim I u rukavicama, te na snijegu I kiši.

Operativni sustav: Android 10
Procesor: Qualcomm SnapdragonTM 660 octa-core 2.2 GHz
Memorija: 4GB/64GB ili 128GB eMMC; 8GB/128GB eMMC
Komunikacija: WLAN, BT, 4G
Baterija: 36 WHr do 9,8h autonomije (standardna baterija)
98 WHr do 26h autonomije (extended baterija)
Ekran: 10,1''
Bar kod čitač: 1D i 2D (samo na XPAD-u)
Otpornost na padove: 1,2m na beton, 1,8m na ivericu
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 36 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!