Stolni printeri

Zebra ZD510-HC

Printer Zebra ZD510-HC je rješenje za ispis narukvica koje kombinira pouzdani direkt termalni printer s kazetama za jednostavnu izmjenu koje jedine na tržištu sadrže narukvice obložene antimikrobnim sredstvom - Zebra Z-Band® narukvice.

Karakterizira ga jednostavna upotrebljivost i izvanredna kvaliteta ispisa čak i vrlo uskih  kodova. Dobivate pouzdani ispis na narukvice, poboljšane mogućnosti povezivanja, dosljedne barkodove za skeniranje i izdržljive narukvice koje traju dulje od prosječnog boravka pacijenta. Uz jedinstvene kazete zajedno čine najjednostavniji printer za narukvice na tržištu - samo umetnite kazetu s narukvicama i ispisujte.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

ZD510-HC je najjednostavniji printer za narukvice koji se koristi na tržištu. Potrebno je samo umetniti uložak narukvice koji sadrži Zebra Z-Band narukvice i ispisati. Pametni čip u svakom ulošku omogućuje automatsku kalibraciju. ZD510-HC trenutno prepoznaje veličinu narukvice i automatski konfigurira postavke za optimalnu kvalitetu ispisa i trajnost narukvice

02

FLEKSIBILNOST

ZD510-HC standardno dolazi s Ethernetom, USB-om, USB hostom i Bluetoothom s niskom potrošnjom energije. Opcijski dualni bežični radio nudi 802.11ac i najnovije sigurnosne protokole, plus Bluetooth 4.1 s istodobnim žičanim i bežičnim komunikacijama.

03

SIGURNOST

Kućište otporno na UV-zračenje spremno za dezinfekciju na printeru ZD510-HC dizajnirano je za redovno saniranje jakim kemikalijama i UV svjetlom, pomažući u sprječavanju širenja klica i povećanju sigurnosti pacijenta.

Način ispisa: Direktno termalni
Širina ispisa: 19.05mm, 25.4mm i 30.16mm
Brzina ispisa: Ovisno o narukvici: 51mm/s ili 102mm/s
Rezolucija ispisa: 300 dpi
Komunikacija: USB, USB Host, Bluetooth, Ethernet
Širina media: 19.05mm, 25.4mm i 30.16mm
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!