Stolni printeri

Zebra ZD421t

Novi model termo transfernog printera popularne ZD400 serije pisača sadržava sve funkcionalnosti koje vam trebaju za ispis naljepnica.

Zebra ZD421t odlikuje pouzdanost, fleksibilnost i sigurnosne značajke radi kojih se zaista ističe u svojoj kategoriji. Statusni pokazatelji uočlijivi su jednim pogledom na intuitivne LED ikone na zaslonu. Za punjenje ribona potrebno je svega nekoliko sekundi, uz potpunu i pouzdanu instalaciju, a moguć je i odabir healthcare modela za primjenu u zdravstvenim ustanovama. Ako trebate printer kod kojeg su prilagodljivost te lakoća uporabe i održavanja podjednako važni, Zebra ZD421t pravi je izbor. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

LAKOĆA KORIŠTENJA

Sa Zebra ZD421t printerom, svaku aktivnost odrađujete bez imalo frustracija. Instalacija je jednostavna i ispis naljepnica može početi odmah. Upravljati uređajem možete na licu mjesta ili na daljinu pomoću robusnog web-alata za upravljanje. Zebrin program PrintSecure štiti vaše podatke i spriiečava zastoje. Koristite Print Touch NFC komunikaciju za uparivanje i ispis.

02

U TRENDU S INOVACIJAMA

Tehnologija stalno i brzo napreduje. Zamjena zastarjele opreme je skupa. Budite spremni za ono što slijedi s pisačem ZD421t koji je osmišljen tako da se razvija s novom inovativnom arhitekturom za povećanje mogućnosti pisača. ZD421t ima intuitivnije korisničko sučelje te mogućnost povezivanja i rukovanja medijima koje je moguće nadograditi na terenu kako biste rasli s vašim poslovanjem.

03

KVALITETA I TRAJNOST

U slučaju ZD421t, brzina ispisa nikako ne znači manje kvalitetan ispis. ZD421t ima i intuitivno sučelje i bežične veze koje se obično nalaze u modelima višeg cjenovnog ranga. Osim toga, mogućnosti povezivanja i rukovanja medijima koje možete instalirati na terenu omogućuju vam da danas kupite ono što vam je potrebno, a sutra jednostavno dodate nove značajke ukoliko se za njima pokaže potreba.

Način ispisa: termalno transferni
Širina ispisa: ZD421 (203 dpi): do 104 mm
ZD421 (300 dpi): do 108 mm
Brzina ispisa: ZD421 (203 dpi): do 152 mm/s
ZD421 (300 dpi): do 102 mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi (opcionalno)
Komunikacija: USB, USB Host, BLE5, opcionalno:
WLAN, Bluetooth, Ethernet, RS-232
Širina media / širina i dužina ribona: od 15 mm do 112 mm / 74 m ili 300 m
Jamstvo: 24 mjeseca na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!