Prijenosni printeri

Zebra ZQ220

Tražite optimalan mobilni printer po povoljnoj cijeni - ali ne želite kompromitirati tehničke karakteristike? Predstavljamo Zebra ZQ220, savršena ravnoteža troškova, kvalitete, svestranosti, trajnosti i jednostavnosti uporabe.Tražite optimalan mobilni printer po povoljnoj cijeni - ali ne želite kompromitirati tehničke karakteristike? Predstavljamo Zebra ZQ220, savršena ravnoteža troškova, kvalitete, svestranosti, trajnosti i jednostavnosti uporabe.

Kada je riječ o raznovrsnosti, ovaj printer nadmašuje konkurenciju, nudeći fleksibilnost da zadovolji sve vaše potrebe ispisa, i danas i u budućnosti. Možete ispisivati račune i etikete sa ili bez pozadinskog silikona (linerless). Dobivate podršku za širok raspon širina medija, 80 mm standardno ili s adapterom 76,2 mm, 58 mm ili 50,8 mm. Uz podršku za linerless, vaše će poslovanje generirati manje otpada - a budući da ćete na svakoj roli imati više etiketa , manje ih je potrebno nositi i potrebno je manje promjena rola u printeru, što pojednostavljuje život  vašim radnicima.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

DIZAJN

Svojim tankim i laganim dizajnom lako ga je nositi cijeli dan. ZQ220 teži manje od 420 g. Njegov dizajn olakšava kretanje kroz najuže prostore, bez udara u zidove, uređaje ili ljude.

02

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Kada je riječ o jednostavnosti korištenja, nitko to ne čini bolje. Integrirani zaslon pruža brzi pristup svemu što je potrebno da bi printer ostao uključen - status medija, kontrast ispisa, status Bluetooth veze i još mnogo toga. Ostali ste prazne baterije? Umetnite potpuno napunjenu rezervnu bateriju I tako možete nastaviti raditi bez prekida u radu. A budući da je ZQ220 dizajniran za rad s jednom rukom, vaši radnici uvijek imaju slobodu rukovanja paketima, otvorenim vratima ili pozdravom kupaca, poboljšavajući produktivnost i iskustvo korisnika.

03

BRZINA

Bluetooth 4.0 povećava brzinu komunikacije između glavnog uređaja i ZQ220 kako bi se omogućio brz ispis, dok se koristi manje energije za produljenje trajanja ciklusa baterije glavnog uređaja. S NFC-om, radnici mogu spojiti ZQ220 s Android mobilnim uređajem jednim dodirom.

04

IZDRŽLJIVOST

ZQ220 je spreman za cjelodnevno svakodnevno poslovanje. Izgrađen je da izdrži neizbježne padove, izlaganja toplini, hladnoći, kiši i snijegu, kao i ekstremnoj toplini i temperature ispod nule. ZQ220 je dizajniran da izdrži padove na beton s visine od 1,5 m, nudi IP43 zaštitu koju možete povećati na IP54 s torbicom za nošenje.

05

POUZDANOST

Budući da čak i jeftinim printerima treba održavanje, Zebra nudi Zebra OneCare SV kako bi zaštitila vaše poslovanje od nepredviđenih troškova popravka. Za samo dio troškova jednog popravka, Zebra OneCare SV pruža dvije godine zaštite od kvarova, pokrivenost za normalno trošenje i održavanje kako bi vaš printer ostao u novom stanju, prioritetno vrijeme popravka, besplatni prijevoz natrag i još mnogo toga.

Rezolucija ispisa: 203 dpi
Memorija: 16MB SDRAM, 16MB Flash
Povezivost: Bluetooth, USB, NFC
Razina IP zaštite: IP43 (IP54 sa zaštitnom torbicom)
Baterija: ZQ220: 2550 mAh
ZQ210: 1500 mAh
Maksimalna širina ispisa: ZQ220: 72mm
ZQ210: 48mm
Brzina ispisa: ZQ220: do 60mm/s
ZQ210: 50mm/s - 60mm/s
Vrste medija: Kontinuirane termo rola, naljepnice s razmakom
ili black-mark, linerless (opcionalno)
Jamstvo: 12 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!