Prijenosni printeri

Zebra ZQ210

ZQ210 atraktivan je mobilni printer s povoljnom cijenom koji je prikladan za realizaciju jedinstvenog rješenja u cijeloj tvrtki.

Novi Zebra ZQ210 lagani je mobilni printer koji je ugodan za nošenje na pojasu ili naramenici. Omogućuje ispis računa i naljepnica na licu mjesta i može se koristiti kao mobilni POS u maloprodaji, za zadatke isporuke ili za prodaju karata itd. Mogu se koristiti različite vrste medija i uređajem se može upravljati samo jednom rukom što pruža optimalnu praktičnost za radnike i visoku fleksibilnost primjene. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Serija ZQ200 zamišljeno je dizajnirana za rad jednom rukom. Bez obzira na to tiskaju li radnice račun ili naljepnicu, provjeravaju li postavke printera ili mijenjaju medij, jedna je ruka uvijek slobodna rukovati paketima, otvarati vrata ili pozdravljati kupce, poboljšavajući produktivnost i korisničko iskustvo.

02

IZDRŽLJIVOST

Serija ZQ200 dizajnirana je za borbu protiv neizbježnih kapi, izlaganja elementima i još mnogo toga. Možete očekivati pouzdan rad, čak i ako printer padne na beton ili se koristi u prašnjavim područjima. Dodajte opcijski dodatak mekog kućišta i serija ZQ200 može se nositi s kišom i snijegom. ZQ200 seriju možete koristiti u zatvorenom i na otvorenom - dizajnirana je za rad pri temperaturama ispod temperature smrzavanja i po velikim vrućinama.

03

EFIKASNOST

Serija ZQ200 jedan je od jedinih printera u ovom cjenovnom razredu koji može sve ispisati - račune i naljepnice, s podstavom ili bez nje. Dobivate fleksibilnost za standardizaciju na jednom printeru koji može zadovoljiti sve vase potrebe za mobilnim ispisom. Nabava i upravljanje pojednostavljeni su - a samo s jednim modelom zahtjevi za obukom su smanjeni.

04

FUNKCIONALNOST

Uz integrirani NFC, uparivanje serije ZQ200 s Android mobilnim uređajem po vašem izboru ne može biti jednostavnije.

05

KVALITETA ISPISA

Dizajniramo, proizvodimo i rigorozno testiramo vlastitu liniju materijala za termički tisak kako bismo maksimizirali životni vijek vaše glave za ispis i kvalitetu ispisa vaših računa i naljepnica.

Rezolucija ispisa: 203 dpi
Memorija: 16MB SDRAM, 16MB Flash
Povezivost: Bluetooth, USB, NFC
Razina IP zaštite: IP43 (IP54 sa zaštitnom torbicom)
Baterija: ZQ220: 2550 mAh
ZQ210: 1500 mAh
Maksimalna širina ispisa: ZQ220: 72mm
ZQ210: 48mm
Brzina ispisa: ZQ220: do 60mm/s
ZQ210: 50mm/s - 60mm/s
Vrste medija: Kontinuirane termo rola, naljepnice s razmakom
ili black-mark, linerless (opcionalno)
Jamstvo: 12 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!