Industrijski printeri

Zebra ZT421

Brz i pouzdan, ZT421 ima 4,3-inčni zaslon na dodir u boji kako biste vidjeli status printera jednim pogledom i brzo izvršili promjene postavki.

Printeri serije Zebra ZT4X1 opremljeni su s više korisnih standardnih značajki i vrlo su prilagodljivi. Zbog svoje robusne konstrukcije s metalnim okvirom, ovi printeri su idealni za industrijsku primjenu u proizvodnim, skladišnim ili transportnim i logističkim okruženjima. Robusna procesorska jedinica i velik kapacitet pohrane osiguravaju pouzdan dugoročni rad. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Zaslon veličine 4,3 inča koji je osjetljiv na dodir, nudi intuitivno sučelje i izvrsnu preglednost te omogućuje brz odabir i promjenu postavki.

02

FUNKCIONALNOST

ZT400 serija donosi napredak u brzini ispisa, mogućnostima povezivanja te alatima za upravljanje i podršku. Opcije koje se mogu tvornički ili na terenu instalirati, uključujući RFID i rukovanje medijima, omogućuju vam da prilagodite svoj pisač tako da odgovara vašim potrebama sada i u budućnosti. I, otvorena arhitektura, omogućuje ovim pisačima napredak s tehnologijom.

03

POUZDANOST

Printeri serije ZT400 osiguravaju visoke performanse ispisa, a potpuno metalno kućište osigurava veću pouzdanost i poboljšanu produktivnost u teškim uvjetima.

Način ispisa: termalno transferni ili direktno termalni
Širina ispisa: do 168mm
Brzina ispisa: ZT421 (203dpi): 305mm/s
ZT421 (300dpi): 254mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi
Komunikacija: USB, RS-232, Ethernet, Bluetooth, USB Host
Opcije: namatač, odljepljivač, rezač, WLAN, Parallel
Širina i dužina ribona: od 51mm - 174mm / do 450m
Jamstvo: 24 mjeseca na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!