Industrijski printeri

Zebra ZT231

Pametan izbor za sada i kasnije.

Zahtjevi rastu, a rokovi se skraćuju. Važno je imati prave mogućnosti ispisa da održite korak s dinamikom - i to bez zastoja. ZT231 donosi dobitnu kombinaciju pravih značajki po pravoj cijeni, zajedno s dugotrajnom kvalitetom koju očekujete od Zebre. Velike brzine ispisa, kvaliteta ispisa visoke razlučivosti, veliki zaslon u boji osjetljiv na dodir, dizajn usmjeren prema budućnosti i više – sve na jednom mjestu koje štedi prostor. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

KVALITETA ISPISA

Ispisujte jasan tekst i bar kodove uz dodatnu rezoluciju od 300 dpi. Unaprijedite protok ispisa naljepnica s vodećim brzinama ispisa u industriji (do 12 ips pri 203 dpi). Radite bezbrižno znajući da vas podržava pouzdani Zebra printer, lider broj 1 u ispisu crtičnog koda.

02

LAKOĆA OPERACIJA I PAMETNE ZNAČAJKE

Zaslon od 4,3 inča je jednostavan za korištenje, osjetljiv na dodir i u punoj boji. Uočite status na prvi pogled, pristupite čarobnjacima i korisnim videozapisima s uputama i napravite promjene dodirom prsta ili ruke u rukavici. Besprijekorno integrirajte ZT231 u svoju postojeću mrežu budući da je kompatibilan s prethodnim verzijama i ima emulacije pisača za zamjenu drugih marki bez potrebe za mijenjanjem formata naljepnica ili ponovnog pisanja koda.

03

DODATNE MOGUĆNOSTI

Iskoristite prednosti Zebrinog robusnog, stalno rastućeg softverskog paketa Print DNA za dodatne mogućnosti. Jednostavno konfigurirajte, riješite probleme i upravljajte svojim pisačima na licu mjesta ili daljinski putem web bazirane nadzorne ploče. Usporedite sigurnosne postavke pisača s najboljim praksama i prilagodite ih svojim preferencijama, istovremeno štiteći svoje podatke.

Način ispisa: direktno termalni ili termalno transferni (opcionalno)
Širina ispisa: 104mm
Brzina ispisa: 152mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi
Komunikacija: USB, RS-232, Ethernet
Opcije: Odljepljivač, rezač, Parallel, WLAN,
Širina i dužina ribona: Od 40mm - 300m; ZT231: 450m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 12 mjeseci na termo glavu printera

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!