Riboni

Resin riboni za plastificirane etikete

Folije ili vrpce namijenjene dugotrajnom ispisu plastificiranih etiketa pomoću termotransfer tehnologije ispisa.

Vrsta ribona ima jako puno, a odabir pravog ribona ovisi o brojnim parametrima i specifičnostima vašeg poslovanja. Kako dugi niz godina radimo s raznim industrijama koje zahtijevaju različite vrste ribona i ostalih potrošnih materijala, nudimo zaista bogatu ponudu svjetskih poznatih proizvođača ribona poput Zebre, Armora, Iimak i drugi.

Osim raznolike ponude za svaku namjenu, imamo veliku zalihu lagerskih ribona jer želimo biti sigurni da ćete sav potrošni materijal dobiti na vrijeme.

Također, znamo preporučiti odgovarajuće printere i parametre zatamnjenja ispisa kako biste postigli najkvalitetniji ispis koji će ujedno i produljiti životni vijek vašeg printera.  

Cilj nam je olakšati vam, ne želimo da gubite vrijeme na analiziranje tisuće različitih ribona. Zato vas pozivamo da nam se javite kako bismo vam ponudili najbolje rješenje za vas. Možete dobiti i besplatni uzorak te isprobati.

Veselimo se kontaktu.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZDRŽLJIVOST RIBONA

Resin riboni su prikladni za označavanje proizvoda koji se skladište u specifičnim uvjetima gdje je nužna otpornost na vlagu, tretiranje kemikalijama, abrazivnim otapalima, alkoholom i mastima. U slučaju odabira vrste ribona koja nema stupanj izdržljivost koji aplikacija zahtjeva, može se dogoditi da se ispisani tekst u potpunosti obriše.

02

KVALITETA ISPISA

Razina kvalitete ispisa i izdržljivost ribona velikim dijelom ovisi o pomno odabranoj vrsti ribona, te rezoluciji printera pomoću kojeg se vrši ispis.

03

KOMBINIRANJE ETIKETA I RIBONA

Ovisno o zahtjevnosti apliciranja, riboni se kombiniraju s mat i sjajnim materijalima naljepnica, privjesnica i kontinuiranih materijala.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!