Etikete i termo role

Papirnate naljepnice - direkt termo

Toplinski osjetljiv medij za označavanje proizvoda čija je upotreba kratkotrajna. 

Direkt termo etikete su mediji za označavanje proizvoda čiji je životni vijek od proizvodnje do upotrebe kratak, a poželjno je i da nije izložen jakoj dnevnoj svijetlosti. Struktura materijala od kojeg se izrađuju direkt termo etikete je kemijski tretirana, osjetljiva na toplinu i za njihov ispis nije potreban ribon.

Koja etiketa najbolje odgovara vašim potrebama?

U Info-kodu imamo bogatu ponudu etiketa poznatih proizvođača, primjerice Zebrin asortiman potrošnog materijala, ali i partnera s lokalnog tržišta po vrlo atraktivnim cijenama. Možete računati i na našu stručnu pomoć prilikom odabira odgovarajućih etiketa. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

VRSTE LJEPILA

Ovisno o namjeni, možete birati između etiketa koje imaju standardno ljepilo postojano na sobnoj temperaturi ili one čije je ljepilo postojano i u dubokom smrzavanju.

02

BOJE ETIKETA

U našoj ponudi možete pronaći široki izbor papirnatih etiketa: bijele, u boji te predtiskane za označavanje proizvoda gdje etiketa nema samo ulogu informiranja korisnika nego doprinosi izgledu ambalaže proizvoda.

03

JEDNOSTAVNOST

Za ispis ove vrste etiketa nije potreban ribon, a stavljanje role etiketa u printer je brzo i lako.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!