Etikete i termo role

Kartonske privjesnice i tagovi

Kartonske etikete i tagovi koji se koriste za označavanje proizvoda koje nije moguće označiti naljepnicom. 

Kartonski direkt termo materijali se najčešće koriste za isticanje cijena u maloprodaji (umetne se na policu ili u plastični etui), kao ulaznice za razna događanja (kazališta, kina, sportska događanja, parkirne karte, garaže i slično) ili kao privjesnice na odjevnim predmetima. Tehnička izvedba, struktura i debljina materijala se prilagođavaju zahtjevima aplikacije.
 

Koja etiketa najbolje odgovara vašim potrebama?

U Info-kodu imamo bogatu ponudu etiketa poznatih proizvođača, primjerice Zebrin asortiman potrošnog materijala, ali i partnera s lokalnog tržišta po vrlo atraktivnim cijenama. Možete računati i na našu stručnu pomoć prilikom odabira odgovarajućih etiketa. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

VRSTA

Materijal od kojeg se kartonske etikete izrađuju može biti termo ili termo transfer, ovisno o tome koji je neophodan vijek trajanja etikete. Možete birati između sjajnih ili mat etiketa.

02

IZGLED

Po potrebi kartonske etikete mogu biti tonirane u određenu boju ili predtiskane u željenom dizajnu: logo firme, adresa ili željeni motiv. Predtiskane višebojne etikete su odlično rješenje ukoliko je za prezentaciju proizvoda važan i izgled etikete.

03

PRIMJENA

Primjena kartonskih etiketa je izrazito široka, a samo neki od primjera su: isticanja cijena u maloprodaji, označavanje tekstilnih proizvoda, ulaznice za razne vrste događanja i mnogi drugi.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!