POS terminali

Unitech EP800

Mobilni terminal EP800 s rješenjem za plaćanje i printanje proizveden je za korištenje na svakom mjestu u svako vrijeme. 

Unitech EP800 prvi je Android POS terminal sa integriranim 30mm termalnim printerom. Radi te važne funkcionalnosti, nije bitno gdje se transakcija odvija - uvijek i svugdje možete pružiti dokaz plaćanja i transakcije. Dostavljate robu negdje u polju gdje nema mogućnost za internetsku povezanost i digitalni dokaz aktivnosti? EP800 rješava taj problem jer je kreiran da odgovara svim potrebama poslovanja. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

FUNKCIONALNOST

Kako EP800 ima Android operativni sustav, dodavanje željenih funkcionalnosti puno je lakše nego prije. Uz EMV L1/L2 i beskontaktnu potvrdu plaćanja, čip karticu i NFC čitač, osnova za učinkovito plaćanje je već postavljena. Uz to, EP800 odlikuje snažan procesor sa 2 GB RAM-a te 16 GB ROM-a.

02

UVIJEK I SVUGDJE

Dizajniran da radi u svim uvjetima, sa funkcionalnim ekranom na dodir kojem ne smeta ni nošenje rukavica niti kiša, EP8000 otporan je na padove do 1.2 metra i radi na ekstremnoj hladnoći i vrućini. Uz izvrsna rješenja za ispis i plaćanje, EP800 se također isporučuje s 1D i 2D CMOS skenerom crtičnog koda za svestranu primjenu.

Operativni sustav: Android 5.1
Procesor: 1.2 Ghz Quad core
Memorija: 2GB RAM / 16GB Flash
Komunikacija: WLAN, Bluetooth, 4G
Baterija: 2800mAh / 5000mAh
Ekran: 5''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1,2 m
Razina IP zaštite: n/a
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!