Android

Zebra MC9400/ MC9450

Nova serija ultra robusnih, mobilnih terminala s tipkovnicom i ekranom na dodir

Dizajnirani za teške industrijske uvjete, ovi uređaji nude izdržljivu konstrukciju koja može podnijeti padove, udarce te izloženost prašini i vodi, čineći ih idealnim za upotrebu u skladištima, proizvodnji i terenskim operacijama. Opremljeni su snažnim procesorom koji omogućava brzu obradu podataka i velikim, intuitivnim zaslonom na dodir koji se lako čita čak i na direktom svjetlu, a može se koristiti i uz upotrebu industrijske rukavice. Uz napredne mogućnosti skeniranja bar kodova i različite opcije bežične konekcije, uključujući Wi-Fi i Bluetooth, mobilni terminali MC9400 i MC9450 omogućavaju besprijekornu komunikaciju i učinkovitu razmjenu podataka, poboljšavajući produktivnost i operativnu efikasnost na radnom mjestu.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRODUKTIVNOST

S najnovijim bežičnim tehnologijama, značajno bržim procesorom i novim rješenjima za snimanje podataka, ova serija mobilnih terminala više je nego spremna ispuniti vaše potrebe u svakodnevnom radu. Najnoviji Zebrin SE58 mehanizam za skeniranje proširenog dometa s tehnologijom IntelliFocus™ omogućuje neviđeni raspon skeniranja, od nekoliko centimetara do udaljenosti od preko 30 metara.

02

SNAGA

Nova platforma Qualcomm pruža 2,5 puta veću procesorsku snagu i ugrađenu podršku za Android 17. Identity Guardian biometrijsko prepoznavanje lica pruža radnicima trenutni i siguran pristup dijeljenim uređajima.

03

JEDNOSTAVNOST

MC9400/MC9450 je vrhunska zamjena za pouzdani MC9300 što znači da se možete modernizirati kako biste odgovorili na poslovne izazove uz minimalna ulaganja. Uz poznati oblik i isto sučelje nema potrebe za ponovnom obukom radnika. Potpuna kompatibilnost s prethodnim verzijama i dodacima, namijenjenima seriji uređaja MC9300, omogućuje brzu i isplativu nadogradnju.

Operativni sustav: Android, upgradeable to Android 17
Procesor: Qualcomm 4490 octa-core; 2.4 GHz
Memorija: 256 MB RAM, 512 MB Flash
Komunikacija: MC9400/MC9450: WLAN, WPAN (Bluetooth), USB 2.0, High Speed (host and client) MC9450 only: WWAN 5G; data only
Baterija: 7000mAh
Ekran: 4.3''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 2,4 m
Razina IP zaštite: IP68 i IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!