Android

Zebra CC600

Asistent za kupovinu za besprijekorno maloprodajno iskustvo.

Asistent za kupovinu Zebra CC600 - snaga Androida u samoposlužnim kioscima.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRILAGODLJIV

Lako se postavlja i omogućava izvrsno iskustvo kupovine u svakom prolazu i odjelu trgovine - bez obzira gdje se nalaze vaši kupci, brzo mogu dobiti pomoć. Pomoću CC600, kupci mogu preuzeti narudžbu, pronaći proizvod ili cijenu, potražiti informacije, pozvati osoblje, dobiti personalizirane ponude, obaviti kupnju i još mnogo toga.

02

LAKO KORIŠTENJE

Sa svojim moćnim procesorom, prepoznatljivim Android sučeljem, „multi-touch“ zaslonom visoke razlučivosti i podrškom za upravljanje glasom, CC600 pruža vrhunsko iskustvo korištenja čak i kad su u pitanju najzahtjevnije interaktivne i multimedijske aplikacije.

03

LAKO SKENIRANJE

Skeniranje visoke klase znači da kupci mogu lako skenirati bilo koji predmet u trgovini, kao i bar kodove s ekrana vlastitih mobitela. Tanak i kompaktan dizajn CC600, standardno VESA montiranje i podrška za POE napajanje olakšavaju implementaciju na svim lokacijama na kojima trebate samoposluživanje.

04

JEDNOSTAVNOST

Iako je jednostavan za korištenje, posjeduje sve alate za sigurnost, daljinsko upravljanje, implementaciju i integraciju aplikacija koji su vam potrebni. Zebra Enterprise Mobility Development Kit pojednostavljuje dizajn aplikacija da bi se umanjilo vrijeme, trud i pogreške. Uz besplatan Enterprise Browser, koji je dio Mobility DNA alata, možete pokrenuti postojeće web aplikacije na CC600. Zahvaljujući dugom životnom ciklusu uređaja i moćnom paketu aplikacija, lako ćete integrirati i lako upravljati modelom CC600.

Operativni sustav: Android 10
Procesor: Qualcomm SnapdragonTM 660
Memorija: 4GB RAM / 32GB Flash
Komunikacija: WLAN, Bluetooth
Baterija: n/a
Ekran: 5,0''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: n/a
Razina IP zaštite: n/a
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!