Android

Zebra VC8300

Ultra čvrsto i robusno računalo dizajnirano za vozila i ekstremna okruženja i uvjete. 

Vašem poslovanju potrebno je čvrsto računalo, uređaj koji migraciju i upravljanje čini jednostavnim i ekonomičnim. Potrebna vam je tipkovnica za podršku današnjih aplikacija "zelenog zaslona" i Android za podršku aplikacija koje će tek izaći na tržište. Osigurajte sve to uz VC8300, vrhunsko ultra robusno Android računalo za ugradnju u vozila - dizajnirano za najekstremnija okruženja.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST

Ivanti Velocity je unaprijed licenciran i učitan, tako da možete odmah pokretati aplikacije - nisu potrebne nikakve pozadinske izmjene ili obuka korisnika. “Key-based” aplikacije možete pritiskom gumba pretvoriti u interaktivne ekrane osjetljive na dodir, pomoću All-Touch Terminal Emulation (ATTE), unaprijed učitane Mobility DNA aplikacije koja je dostupna samo kod Zebre.

02

KOMPAKTNOST

Savršeno paše u bilo koje skladišno vozilo. Budući da su tipkovnica i zaslon na dodir integrirani u jedno kućište, dobivate kompaktan dizajn s minimalnim zauzimanjem prostora koji se lako uklapa čak i u najskromnija skladišna vozila. A zamjena ne može biti lakša. Samo stavite ovaj uređaj na predviđeno mjesto i spremni ste za rad - nisu potrebni novi kabeli ili zasebna tipkovnica.

03

ROBUSNOST

bez obzira na zahtjevnost vašeg okruženja, možete računati na pouzdan rad. S Zebra VC8300 dobivate IP66 nepropusnost prašine i vode, zapečaćene spojeve, te uređaj s dokazanim prolazom na ispitivanjima ekstremnih temperatura, udaraca i vibracija. U hladnjačama neometano radi bez smrzavanja i kondenzacije s opcijskim grijačima, pametnim temperaturnim senzorima i još mnogo toga.

Operativni sustav: Android 10
Procesor: Qualcomm SnapdragonTM 660 octa-core 2.2 GHz
Memorija: 4GB RAM/32 GB Flash
Komunikacija: WLAN, Bluetooth
Baterija: n/a
Ekran: 8''
Bar kod čitač: n/a
Otpornost na padove: n/a
Razina IP zaštite: IP66
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!