Android

Urovo U2

Nosiv mobilni terminal za brže operacije i povećanu učinkovitost

Dizajnom uređaja vašim djelaticima oslobađaju se obje ruke kako bi postigli veću učinkovitost prilikom manipulacije robom unutar skladišta, trgovina i slično. Uređaj se uparuje bluetooth konekcijom na prstenasti skener.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

EFIKASNOST

Ergonomski malen i nosivi uređaj na ruci, te upareni prstenasti skener omogućuje djelatnku veću radnu brzinu, što omogučuje povećanje radne učinkovitosti.

02

PREGLEDNOST

Jasna slika i osjetljive kontrole na dodir. Kapacitativni zaslon industrijske klase od 4-inča pruža detaljan pregled, podržava multi-touch, rad s rukavicama i mokrim rukama.

03

POVEZIVOST

S podrškom za globalnu 4G vezu i bluetooth konekcijom pruža brži rad. Višestruki način prijenosa podataka podržanim su putem dvopojasnog WiFi-a i bluetootha pružajući pouzdan prijenos podataka u gotovo svim okolnostima.

04

ROBUSTNOST

U2 nosivo računalo prilagođava standarde industrijske zaštite IP65 i otporan je na pad do 1,5 metara, te ostaje operativno u strogim i teškim radnim okruženjima.

Operativni sustav Android 10
Procesor Quad-core 2.0GHz
Memorija 2GB RAM / 16GB ROM
Komunikacija WiFi, BT, 4G
Baterija Standardno 2.600 mAh
Ekran 4.0“
Bar kod čitač -
Otpornost na padove 1.5 m
Razina IP zaštite IP65
Jamstvo 12 mjeseci

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!