Android

Point Mobile PM451

Point Mobile PM451 mobilni terminal za besprijekorno korisničko iskustvo. Manje utroška vremena i resursa, a više produktivnosti za vaše radnike. 

PM451 dolazi sa 3 varijacije tipkovnice, raznih mogućnosti skeniranja i opcionalnom, ergonomskom drškom pištolja za skeniranje što ovaj mobilni terminal čini savršenim izborom za sva skladišta. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

POVEZANOST

Zadaci na terenu jednostavniji su radi LTE opcije povezivanja. Bez obzira gdje se nalaze, vaši radnici mogu brzo i jednostavno obavljati sve zadatke bez prekida radi gubljenja internetske veze.

02

MOBILITY KIT

Ovaj Android mobilni terminal dolazi s jedinstvenim Mobility Kitom (EmKitTM). Ta kombinacija osigurava brzo i besprijekorno korisničko iskustvo te minimizira vrijeme i resurse potrebne za obuku vaših zaposlenika.

03

SKENIRA SVE

Standardni doseg za 1D/2D čitanje skenira sve GS1 simbologije kao i jako loše ispisane barkodove. Možete se odlučiti i za verziju ekstra dugog dometa koji skenira barkodove i s 12 metara udaljenosti.

Operativni sustav: Android 9
Procesor: Qualcomm® SDA660 2.2GHz Octa Core
Memorija: 4 GB RAM / 64 GB Flash
Komunikacija: WLAN, Bluetooth, 4G
Baterija: standardna 4000 mAh; proširenog kapaciteta 5700 mAh;
Ekran: 4,3''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.8m
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!