Android

Honeywell EDA61K

ScanPal EDA61K robusno je mobilno računalo koje tvrtkama pomaže u automatizaciji i otklanjanju pogrešaka u unutarnjim ili vanjskim skladištima, distribucijskim centrima i maloprodajnim prostorima. 

S baterijom koja traje dvije do tri smjene i laganim, ergonomski uravnoteženim dizajnom koji minimalizira umor korisnika, EDA61K pomaže da materijal neprestano teče tijekom cijelog dana, čak i tijekom najvećih sezona. Zahvaljujući svom intuitivnom, modernom dizajnu zaslona osjetljivog na dodir, uređaj ScanPal EDA51 udoban je i lak za upotrebu kao i potrošački pametni telefon, uklanjajući bilo kakvu krivulju učenja za vaše radnike. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JAČINA

Odzivne performanse i brzi pristup poslovno kritičnim informacijama uz brzi Qualcomm 1,8 GHz osmojezgreni čipset, dovoljno memorije i pouzdan Wi-Fi.

02

PRECIZNOST

Brzo i precizno hvatanje podataka od nekoliko centimetara do 15 metara (49,2 stope) s Honeywellovim tankim N6703 i EX20 skenerima velikog dometa te kamerom s autofokusom od 13 megapiksela.

03

TRAJNOST BATERIJE

Neprekinuti rad u više od dvije pune smjene s Honeywellovim 7.000 mAh, litij-ionskom pametnom baterijom koja se može zamjenjivati vrućim s 25 sati punjenja s jednim punjenjem.

04

FUNKCIONALNOST

Ostanite povezani s brzom Wi-Fi mrežom i Bluetooth 4.2 i mobilnom mrežom u većini zemalja.

Operativni sustav: Android 9
Procesor: Qualcomm SDM450 1.8 GHz octa-core
Memorija: 3GB/32GB
Komunikacija: 4G, WLAN, Bluetooth
Baterija: 7.000 mAh
Ekran: 4,0''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!