Android

Honeywell CK65

Napredno ultra-robusno mobilno računalo dizajnirano za maksimalizaciju produktivnosti radnika i minimiziranje ukupnih troškova poslovanja.

Prijenosni terminal CK65 povećava produktivnost lanca opskrbe ubrzavajući i pojednostavljajući procese u distribucijskim centrima i proizvodnji. S najduljim podržanim životnim ciklusom proizvoda koji je dostupan, trajanjem baterije do 28 sati i robusnošću najbolje u klasi, CK65 maksimalizira produktivno vrijeme rada, a istovremeno korisnicima olakšava prelazak sa starog operativnog sustava Windows® na Android ™.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZVRSNO SKENIRANJE

Poboljšano 1D/2D skeniranje/snimanje podataka za kratke, srednje ili velike domete te direktno skeniranje.

02

PRAKTIČNOST

Ima veliki zaslon osjetljiv na dodir s numeričkom tipkovnicom s 38 ili 30 tipki i funkcijskim tipkama te alfanumeričku tipkovnicu s 51 tipkom pa podržava i tradicionalne aplikacije i novije aplikacije namijenjene touch operacijama. Tipkovnice omogućuju unos podataka u ekstremnim okruženjima i optimiziraju učinkovitost u svim okruženjima

03

NAPREDNA SIGURNOST

Izgrađen na platformi Mobility Edge, CK65 je zbog svojih sigurnosnih mogućnosti dobio prestižnu oznaku STIG od Agencije za obrambene informacijske sustave (DISA). Ova oznaka tvrtke DISA i Ministarstva obrane SAD-a priznaje napredne sigurnosne programe i alate koje CK65 obuhvaća, osiguravajući da vaši podaci budu sigurni i zaštićeni tijekom vijeka trajanja uređaja.

04

ROBUSNOST

Robusna konstrukcija podnosi višestruke padove na beton s visine do 3 metra. IP65 i IP68 ocjene za zaštitu od prašine i vode.

Operativni sustav: Android 8.0
Procesor: 2.2 GHz Qualcomm® 64-bit Snapdragon™ octa-core
Memorija: 2 GB/4 GB DDR4 RAM, 32 GB Flash
Komunikacija: WLAN, BT
Baterija: 7000 mAh
Ekran: 4,0''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove 2.4 m
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!