Android

Handheld Nautiz X41

Lagan, ali moćan stroj za skeniranje

Današnji svijet je svijet zaslona osjetljivih na dodir, ali neki programi i dalje trebaju stvarnu numeričku tipkovnicu. Robusni Nautiz X41 nudi oboje. Uz snažni Android 9.0 možete birati između 1D skenera ili 2D slike, a imate i kameru od 8 megapiksela, NFC i izdašnu memoriju. Ovaj robusni ručni uređaj snima podatke putem kapacitivnih gesta dodirom ili fizičkim tipkama i štiti vaše podatke zahvaljujući integriranim sigurnosnim i komunikacijskim funkcijama.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

ROBUSTAN

Koristi se svugdje; od skladišta do brodogradilišta, u vozilima i javnom prijevozu do gradilišta. Ima IP65 stupanj zaštite i testiran je u skladu s vojnim zahtjevima MIL-STD-810G s impresivnim rezultatima pri izloženosti ekstremnim temperaturama, padovima, vibracijama, vlagi, prašini ili vodi. Gorilla Glass daje dodatnu izdržljivost 4-inčnom zaslonu na kojem je moguć neometan i precizan rad pri kišnom vremenu ili pri nošenju rukavica.

02

SVE ŠTO VAM TREBA

Ima sve značajke koje su vam potrebne za kvalitetno obavljanje zadataka. Možete ga koristiti ga kao telefon ili slati i primati podatke putem WiFi-a, BT-a, 4G/LTE-a i NFC-a. Uz integrirani 1D brzi bar kod skener ili 2D imager s optikom velike gustoće, možete skenirati bar kodove brzo i bez grešaka. Ima kameru od 8 MP i integrirani GPS za navigaciju. S Androidom 9.0 s GMS certifikatom imate puni pristup svim Googleovim aplikacijama, uključujući Play Store i Google Maps.

03

TIPKOVNICA

Fizička tipkovnica s 23 tipke pruža svestranu funkcionalnost onima koji trebaju brz unos podataka i onima koji unose podatke dok nose rukavice. Uključuje i programabilne funkcijske tipke i fizički gumb za skeniranje.

Operativni sustav: Android 9
Procesor: MediaTek Helio P22 MT6762, 8 cores 2.0 GHz
Memorija: 4GB/64GB
Komunikacija: WLAN, Bluetooth, 4G
Baterija: 4400 mAh
Ekran: 4,0''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.22m
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!