Android

Datalogic Skorpio X5

Novi Skorpio X5 omogućuje maloprodaji, prijevozu i logistici, proizvodnji i zdravstvenim tvrtkama dostizanje novih razina pouzdanosti i fleksibilnosti. Ovo izuzetno brzo mobilno računalo s visokim performansama ima najveći zaslon na tržištu.

Pruža sve što je tvrtkama potrebno kako bi osigurale najveću produktivnost i istaknule se u pogledu djelotvornosti. Skorpio X5 ima dominantnu računarsku snagu CPU-a i najnoviju generaciju mehanizama za skeniranje, posebno dizajnirane i razvijene od strane Datalogica. Pomoću ovih robusnih alata radnici mogu odmah pročitati bilo koji crtični kod u bilo kojem stanju, bilo da su naljepnice oštećene, ogrebane ili pod plastičnom folijom. Skorpio X5 zamišljen je za povećanu produktivnost i smanjenu stopu pogrešaka u radu, što rezultira povećanom profitabilnošću. Pruža neusporedivu intuitivnost, korisničko iskustvo, stabilnost i sigurnost. Izvanredne značajke Skorpio X5 dizajnirane su da u potpunosti udovolje svim zahtjevima kupaca. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRECIZNOST

Najbolje u klasi mobilno računalo sada je osposobljeno za suočavanje s još težim poslovnim izazovima s mogućnošću čitanja bliskih i vrlo udaljenih crtičnih kodova u tren oka. Zapravo, mehanizam za skeniranje s najboljim performansama najnovijeg člana obitelji Skorpio ™ X5 pruža najveći raspon udaljenosti skeniranja dostupan na tržištu.

02

POUZDANOST

Skorpio X5 potpuno je robusni PDT koji odolijeva udarcima i radi u najtežim uvjetima. Model Extra-Long Range (XLR) ojačan je dodatnim odbojnicima i posebno dizajniranom gumenom čizmom kako bi se osigurala maksimalna robusnost. Skorpio X5 izdržava višestruke padove do 1,8 m na beton. Hermetičan je za prašinu i zaštićen od vodenih mlaznica s IP65 ocjenom. Gorilla Glass štiti zaslon od slučajnih oštećenja. Otpor kapi može se dodatno povećati upotrebom opcionalnog gumenog pribora za prtljažnik. Svi ovi atributi čine ovaj robusni uređaj posebno pogodnim za rješenja za mobilnu trgovinu u maloprodajnom okruženju, kako u aplikacijama u trgovini, tako i u pozadini.

03

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Skorpio X5 dolazi s najvećim i najsvjetlijim staklenim zaslonima Gorilla ™ na PDT tržištu. Njegov 4.3-inčni zaslon pruža širok vidljiv prostor, omogućavajući pokretanje najmodernijih i bogatih aplikacija ili jasniji i lakši zaslon za čitanje jednostavnih aplikacija. Zaslon velike vidljivosti čini Skorpio X5 savršenim alatom za radno okruženje na otvorenom, poput logističkih operacija. Omogućuje vaš osobni ugodan rad u bilo kojem svjetlosnom stanju, uključujući jaku vanjsku rasvjetu, pružajući pritom maksimalnu čitljivost.

04

BEŽIČNO PUNJENJE

Osoblje može nesmetano raditi dok pokreće najzahtjevnije programe. Modeli bežičnog punjenja Skorpio X5 jedini su PDT-ovi na tržištu koji su opremljeni ovom tehnologijom punjenja koja osigurava budućnost koja pruža vrhunsku pouzdanost i najniže troškove. Zahvaljujući izuzetno pouzdanim modelima beskontaktnog punjenja, korisnici imaju puno niže troškove održavanja jer su tradicionalni kontakti za punjenje skloniji kvarovima, hrđi, nakupljanju prašine i rastu mikroba. Uz to, Skorpio X5 dolazi s tehnologijom izmjenjivih baterija koja se može vruće zamijeniti i vrhunskim punjenjem i upravljanjem baterijama, što uređaj čini prikladnim za vrlo duge smjene, poput proširenog maloprodajnog poslovanja u trgovinama i u pozadini.

05

SNAGA

U modernom poduzeću sve je veća potreba za istodobnim pokretanjem nekoliko aplikacija koje troše energiju. Sa Skorpio X5 vaše osoblje može istodobno pokretati najzahtjevnije mobilne aplikacije, iskorištavajući najveću računsku snagu vodeće CPU platforme Qualcomm Snapdragon 600® od 2,3 GHz. Budući da su brzina i energetska učinkovitost ključni čimbenici uspjeha poslovanja naših kupaca, izbor procesora je presudan. Snažni CPU odabran za Skorpio X5 isporučuje svu snagu potrebnu za pokretanje glatko intenzivnih mobilnih aplikacija i nekoliko aplikacija odjednom, uključujući i najnaprednije programe.

06

UDOBNOST KORIŠTENJA

Korisnici se ne zamaraju tijekom dugog korištenja Skorpio X5 jer je lagan, ergonomski i savršeno uravnotežen. Skorpio X5 može se objesiti u dodatak - nosač kad se ne koristi. Možete odabrati tipkovnicu koja najbolje odgovara vašoj specifičnoj aplikaciji i operativnim potrebama: 28 numeričkih tipki, 38 tipki s funkcijama i 47 tipkovnica s alfanumeričkim tipkovnicama. Uz to, Skorpio X5 nudi obilje opcija za skeniranje: 2 bočna, 1 središnji, okidač (verzija s pištoljem) ili donji (verzija HH), kao i soft spot koji omogućava korisnicima skeniranje na najudobniji način.

Operativni sustav: Android 10
Procesor: Qualcomm SDA660 2.2GHz Octa Core
Memorija: 3 GB RAM / 32 GB Flash
4 GB RAM / 64 GB Flash
Komunikacija: WLAN, Bluetooth, NFC
Baterija: standardna 3500 mAh; proširenog kapaciteta 6200 mAh;
Ekran: 4,3''
Bar kod čitač: 1D Imager, 2D Imager Standard Range,
2D Imager Mid-Range
Otpornost na padove: 1.8 m
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!