Android

Datalogic Memor K

Memor K najnoviji je član najprodavanije porodice PDA uređaja Memor koji će postati ključan za prikupljanje podataka u bilo u prodaji ili skladištu. 

Cijena je povoljna, a isporučuje se s fizičkom tipkovnicom tako da je možete koristiti u svim okruženjima i za bilo koju aplikaciju. Iako je malen i lako stane u džep, može podnijeti udarce i padove. Sa svojim snažnim osmojezgrenim procesorom od 2 GHz i 3 GB memorije, Memor K udobno će pokretati vaše najzahtjevnije aplikacije. Vrhunske specifikacije i kompaktna veličina čine Memor K jedinim uređajem kojim trebate opremiti svu svoju radnu snagu.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem omogućuje korisnicima da brzo ukucaju podatke poput količine, opisa ili mjesta bilo kojeg skeniranog predmeta. Munjevit 2D skener omogućuje korisnicima lako čitanje bilo kojeg 1D ili 2D crtičnog koda s bilo koje površine, uključujući mobilne zaslone.

02

POUZDANOST

Zaštićen gumom što ga čini otpornim na pad na beton s 1,2 m.

03

FLEKSIBILNOST

Moćna Wi-Fi veza koja uključuje AC standard omogućuje korisnicima pristup vrlo brzim vezama za preuzimanje i prijenos, dok USB-C osigurava iznimnu brzinu razmjene podataka i punjenja.

Operativni sustav: Android 9
Procesor: 2GHz Octa Core
Memorija: 3 GB RAM / 32 GB Flash
Komunikacija: WLAN, Bluetooth, NFC
Baterija: 3800 mAh
Ekran: 4''
Bar kod čitač: 2D Imager
Otpornost na padove: 1.2 m, 1.5 m sa zaštitnom navlakom
Razina IP zaštite: IP54
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!