Android

M3 Mobile UL20

Prijenosni terminal koji je prvi u svijetu usvojio 5-inčnu veličinu ekrana u kombinaciji s full HD rezolucijom, a uspio postati manji i lakši. 

Kvalitetu prikaza boja velikog full HD ekrana dodatno krasi kristalno čisto 5 Inch Corning® Gorilla® staklo koje se nalazi i na prozoru bar kod čitača. Može se koristiti u otežanim uvjetima rada sa zaštitom IP67 od prodora prašine i vode. UL20 serija ima bateriju istog kapaciteta; 6,700mAh čak i u rashladnim komorama radi iznimno dobre izloacije baterije. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

DOMET

Skener dugog dometa može čitati bar kodove do 21,4 metra (ovisno o veličini bar koda) i dizajniran je kako bi se mogao nagnuti 25° bez savijanja ručnog zgloba dok gledate u ekran - što znači udobno ciljanje barkoda i manji stres za zglob.

02

RAD NA HLADNOM

UL20F je nadograđen model za rad ispod -30°C s automatskim senzorom za kontrolu temperature ekrana i prozora za skeniranje. Osim toga, zaštita od smrzavanja osigurava optimalan rad tipki i baterije na ekstremno niskim temperaturama.

Operativni sustav: Android 8.1 i Android 9
Procesor: 2.0 GHz Octa-core processor
2.2 GHz Octa-core processor
Memorija: 2 GB RAM/16 GB Flash
4 GB RAM/32 GB Flash
Komunikacija: UL20W i UL20F: WLAN, Bluetooth
UL20X: WLAN, Bluetooth, 4G
Baterija: 6700 mAh
Ekran: 5,0''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 2.0m
Razina IP zaštite: IP67
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!