Žični čitači

Intermec SG20 Healthcare

Cjenovno pristupačan ručni 2D imager za učinkovitu upotrebu u zdravstvu 

Skratite vrijeme i smanjite trud potreban za čitanje bar kôdova uz pomoć brzog 2D čitača bar kôdova za zdravstvo. Dizajniran kako bi bio ergonomičan i dobro se uklopio u okruženje zdravstvenih ustanova, Intermec SG20 Healthcare ima kućište napravljeno od materijala koji se može dezinficirati.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

BRZ I PRAKTIČAN

Svjesmerna 2D bar kod tehnologija skeniranja za najbrže skeniranje. Ima 50 puta veću toleranciju na nagle pokrete u odnosu na tipične skenere na tržištu. Omogućuje jednostavno skeniranje konzistentne kvalitete bez obzira na orijentaciju što uklanja potrebu za pomicanjem koda koji se skenira odnosno uznemiravanja pacijenta.

02

ZA ZDRAVSTVO

Ovakvi uređaji se često koristi za prikupljanje podataka o pacijentu u okruženju gdje je dezinfekcija i čistoća od iznimnog značaja. Kućište ovog bar kod čitača kreirano je da u kombinaciji s protokolima redovitog čišćenja pomaže minimizirati širenje zaraza i bolesti i napravljeno je za upotrebu u upravo takvim okolnostima.

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Vrsta bežične komunikacije: Bluetooth
Kapacitet baterije: Lithium-ion rechargeable (1567 mAh)
Otpornost na padove: 1.2 m
Razina IP zaštite: IP30
Jamstvo: 60 mjeseci

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!